Noutatile continua la Disney Channel

TOTUL PENTRU DANS: IN JAPONIA
Episod special, in premiera
Sambata 19 ianuarie, de la ora 11:00

Fetele din Totul pentru dans, Rocky si Cece, incearca stilul asiatic, sambata 19 ianuarie, la ora 11:00, in episodul dublu Totul pentru dans: in Japonia.

Fetele castiga o excursie exceptionala in Japonia, in urma unui concurs de dans de proportii, la care participa concurenti din intreaga tara. Premiul cel mare este aparitia intr-un nou joc video interactiv de dans. Rocky doreste sa viziteze Japonia si sa invete despre cultura acestei tari exotice, dar Cece este convinsa ca aceasta este sansa de a-si transforma visele in realitate si trebuie sa profite de oportunitatea de a deveni vedeta. Totusi, pretul s-ar putea sa fie prea mare… prietenia dintre cele doua fete, Cece si Rocky.

BELLA THORNE, ZENDAYA

Acest episod special, difuzat in premiera, aduce multe noutati: cantece si dansuri noi, reprezentatii ale cunoscutului Blue Man Group, androizi si toalete vorbitoare; inclusiv o cursa contra cronometru in stilul Misiune Imposibila, pentru a salva lumea de cea mai mare amenintare adusa civilizatiei… virusul de computer Rocky si Cece!
Totul pentru dans: in Japonia va avea premiera la Disney Channel sambata, 19 ianuarie, la ora 11:00.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back