Noile filme Pixar din 2013 si 2016

Studioul Pixar a lansat mai multe informatii si imagini pentru filmele sale de animatie din acest an si Cominsoon.net are detalii.
Prima oara avem o imagine din animatia The Good Dinosaur care se va lansa pe 30 mai si este regizata de catre Bob Peterson. Povestea este foarte interesanta! Daca asteroidul care a lovit Pamantul si a dus la disparitia dinozaurilor nu a ajuns niciodata “la destinatie” iar dinozaurii nu au disparut?

The Good Dinosaur

Apoi avem doua noi filme care inca nu au o denumire sau un sinopsis clar. Primul este un film despre mintea umana, este regizat de catre Pete Docter (“Up,” “Monsters, Inc.”) si produs de catre Jonas Rivera (“Up”). Filmul se lanseaza pe 19 iunie.

Untitled Pixar Movie That Takes You Inside the Mind

Al doilea film fara titlu vine de la regizorul Lee Unkrich si producatorul Darla K. Anderson si se va lansa in 2016. Povestea este legata de Día de los Muertos (Ziua Mortilor) asa ca ne putem astepta la o animatie super interesanta.

The Untitled Pixar Movie About Dia de los Muertos.

Care dintre aceste filme vi se pare mai interesant? Si ce animatii din acest an le asteptati cel mai mult (tv si/sau cinema)?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back