Escape From Planet Earth (2013) – clipuri & trailer

Mai sa uit despre acest film care arata foarte promitator. Initial premiera lui a fost anuntata in 2010 pentru ca mai tarziu ea sa fie impinsa in 2012. Cu aceste amanari si cu putine vesti intre timp, chiar ma intrebam daca filmul va ajunge in final pe ecrane dar iata ca, in cele mai noi clipuri, ni se spune ca va avea premiera pe 14 februarie.

escape_planet_earth_poster

Escape From Planet Earth spune povestea lui astronautului Scorch Supernova care se hotaraste sa raspunda unui SOS venit de pe o planeta foarte periculoasa (aceasta fiind Pamantul ;)) ). Doar ca din salvator Scorch se trezeste prizonier in foarte cunoscuta Area 51.
Parasit de cei care-l trimisesera in misiune, el trebuie sa puna la cale un plan de evadare nu numai din Area 51 ci si de pe Pamant, care este considerat un fel de Triunghi al Bermudelor din Univers :)).
Filmul este produs de Rainmaker Entertainment, care au in portofoliu ReBoot, Beast Wars si multe dintre filmele Barbie, si este distribuit de The Weinstein Company. regia este asigurata de Callan Brunker si are in distributie numai nume unul si unul: Brendan Fraser (Scorch Supernova), Rob Corddry (Gary Supernova), Jessica Alba (Lena Thackleman), Sarah Jessica Parker (Kira Supernova), William Shatner (Agent Shanker), Sofía Vergara (Gabby Babelbrock), Steve Zahn (Hammer), Paul Reubens (Thurman).

Din pacate nu am reusit sa aflu cand va avea premiera in Romania.
Ce ziceti? Va tenteaza subiectul? Dar distributia? Eu as cam vrea sa-l vad :D.

Trailer

Clipuri

IMDb

Tag-uri:

  • nemo

    orice desen e binevenit :)

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back