Recomandari de Craciun -Disney Channel

In luna decembrie sezonul doi al fantasticului serial de comedie Dadaca mea e un vampir ajunge la apogeu in ultimul episod, format din doua parti, Intalnirea Finala.

Vampirii din Whitechapel sunt amenintati de o masinarie infricosatoare numita Lucifractor. Ethan isi face la inceput griji mai mari pentru intalnirea sa cu Sarah, pe care o doreste perfecta. Insa cand isi da seama cat de grava poate fi situatia, el intelege ca trebuie sa faca fata fricii si sa se bazeze pe prietenii sai si pe propriile sale abilitati psihice pentru a-si salva amicii si intreaga comunitate de vampiri.

Ultimul episod din serialul Dadaca mea e un vampir va fi prezentat in doua parti sambata si duminica, 22 si 23 decembrie, la ora 09:30.

LKING3_lk3_ks21p_L

PAN3

Regele Leu 3

Tarzan_1sheetA_L

Tarzan_03_L

In Ajunul Craciunului (luni, 24 decembrie) la ora 09:30, cel de-al doilea film in premiera la Disney Channel este Peter Pan revine in Tara de Nicaieri. Porniti intr-o noua calatorie catre taramul magic unde copiii nu cresc, in aceasta minunata continuare a animatiei Disney din 1953, Peter Pan. Wendy este acum matura si are doi copii. Micutul Danny este fascinat de povestile mamei sale despre Peter Pan, dar fetita de 12 ani, Jane, este un copil sensibil ce nu crede in magie- pana cand este rapita de rautaciosul Capitan Hook (care o confunda pe Jane cu mama sa) si adusa in Tara de Nicaieri. Batranul pirat vrea sa o foloseasca pe fetita ca momeala pentru a-l atrage pe Peter Pan. Dar cand acesta afla de rapire, isi amana toate planurile si cu ajutorul prietenilor si un strop de praf de stele, porneste in cautarea lui Jane. In curand fiica lui Wendy intelege ca orice este posibil, cu ajutorul magiei!

Nu pierdeti premiera filmului Peter Pan revine in Tara de Nicaieri, luni, 24 decembrie, la ora 09:30.

De asemenea, pe parcursul intregii saptamani incepand de la 9:30, Disney Channel difuzeaza filme clasice de animatie: Aladin: Intoarcerea lui Jafar (marti, 25 dec), Regele Leu 3 (miercuri 26 dec), Aladin – Regele Hotilor (joi 27 dec) si Tarzan (vineri 28 dec).

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back