Desene animate de Craciun: BraveStarr – Tex’s Terrible Night

Continuam saga desenelor animate de Craciun cu un episod special din seria BraveStarr realizata de catre Filmation in anii 80. Despre Filmation si BraveStarr v-am tot povestit avand in vedere ca mie mi-au marcat copilaria si au fost printre preferatele mele urmarite saptamanal, in weekend, pe canalele sarbesti.

BraveStarr

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest desen animat am cateva informatii esentiale: A fost lansat in 1987 si are 65 de episoade. Personajele principate sunt seriful stelar BraveStarr si calul Thirty Thirty, un personaj antropomorf care apartine unei civilizatii antice, disparute, pe nume Equestroid. Actiunea se petrece pe indepartata planeta New Texas, in jurul anului 2249. mai multe detalii puteti citi in acest articol.

In episodul de fata BraveStarr este plecat din oras asa ca Tex Hex, cel mai temut personaj negativ al seriei, decide sa fie un fel de Scrooge si sa atace orasul in ajunul Craciunului. Dar un spirit antic ii apare si il duce prin timp si spatiu aratandu-i o realitate pe care o uitase…

Vizionare placuta!

Tag-uri:

  • Inainte se faceau desene frumoase, atat ca grafica vizuala dar si ca subiect. Imi aduc aminte de acest desene animat, mi-a marcat si mie trcutul. Eu il vedeam pe casete Vhs.
    Un alt desene care mi-a placut foarte mult si era in topul preferintelor mele este Ghostbusters, dar nu acela nemtesc pe care il stie toata lumea, ci acesta:
    http://www.youtube.com/watch?v=5DuseyorgTY

    Ghsotbusters a ocupat pozitia 1 in topul preferinteleor mele iar Bravestarr a fost pe locul secund. Amandoua desenele mi se pareau invaluite intr-o aura de mister. Te rog sa te uiti peste link-ul pe care ti l-am dat si sa ma anunti daca stii acest Ghostbusters.

  • da, si acest Ghosbusters de care am mentionat, era produs tot de Filmation. Buni baieti…

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back