Disney Channel lanseaza cel mai misterios si excentric serial de animatie, Ciudateni

Ciudăţeni este localizat la vest de ciudat, puţin la est de sinistru şi întotdeauna la nord de normal, într-un nou serial de comedie care îi urmăreşte pe gemenii Dipper şi Mabel Pines trimişi să îşi petreacă vara cu excentricul lor Unchi Stan într-un oraş îndepărtat din nord-vest unde nimic nu e ceea ce pare a fi. Noul serial de desene animate va avea premiera în data de 10 noiembrie, la ora 10:30, la Disney Channel.

Umorul excentric din Ciudăţeni a captivat deja audienţele din SUA, ocupând prima poziţie în topul programelor de desene animate din intervalul său orar, în rândul copiilor între 2-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani. A atras 3,55 milioane de telespectatori în total şi, cu siguranţă, va lua cu asalt şi România. Cu invitaţi speciali precum Coolio şi Larry King, serialul prezintă experienţele aventurierului înnăscut, Dipper şi optimistei pline de energie, Mabel, în timp ce se luptă cu misterele iminente care pândesc în noul lor oraş, Ciudăţeni. Când cei doi fraţi gemeni descoperă un jurnal secret, încep să observe particularităţile oraşului şi, aflându-se amândoi într-o situaţie fără scăpare în micuţul orăşel izolat, îşi dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a investiga secretele locale.

Creat şi produs de Alex Hirsch (Viaţa în Acvariu, The Marvelous Misadventures of Flapjack) care s-a inspirat din propriile sale aventuri cu sora sa geamănă, serialul îi prezintă pe Jason Ritter (Parenthood) şi Kristen Schaal (Toy Story 3, 30 Rock) în rolurile principale.

Pregătiţi-vă pentru creaturi ascunse în pădure, monştri în lac şi chiar călătorii în timp în acest nou serial animat de comedie, în care gemenii încearcă să se adapteze la o nouă lume ciudată în care se simt ca peştele pe uscat!

Ciudăţeni are premiera pe 10 noiembrie la Disney Channel

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back