Clipuri Rise of the Guardians + poze

Asa cum banuiam, clipul cu Jack Frost din filmul Rise of the Guardians, aparut acum cateva zile, a fost prevestirea “furtunii” ;)) pentru ca DreamWorks ne-a luat cu asalt oferindu-ne gramezi de clipuri si imagini din film.

Incepem cu prezentarea lui Bunnymund, pentru care si-a imprumutat vocea unul dintre actorii mei favoriti, Hugh Jackman. Bunnymund este, asa cum poate ghiciti, Iepurasul de Pasti dar nu unul delicat pe care-ti vine sa-l tii numai in brate, ci unul cat se poate de combatant.

Urmatorul este North aka Santa Claus aka Mos Craciun. Vocea ii apartine lui Alec Baldwin. Stergeti tot ce stiati despre Mos (sau aproape tot) pentru ca North are tatuaje, e un spadasin foarte priceput si vorbeste cu un puternic accent rusesc :D

Si acum vine randul celui care nu vorbeste dar care creaza imagini fabuloase comunicand prin intermediul lor. Sandman sau Sandy, caci despre el este vorba, este primul ales dintre cei cinci eroi si cel mai batran. Atentie! Nu vreti sa-i fiti dusman ;))

Eeeeei, dar trebuie sa avem si o fata intre atatia baieti asa ca cea care completeaza trupa de cinci este nimeni alta decat Zana Maseluta. Acum aveti ocazia sa aflati de ce Toothiana (pe scurt Tooth) strange dintisorii si maselutele: pentru ca ele pastreaza amintirile copiilor. Isla Fisher si-a imprumutat vocea pentru acest personaj.

Clip “Making Dreamsand

Clip “Why Am I Here?

Clip “Toy Factory


Rise of the Guardians – Toy factory de teasertrailer

Clip “He can see us


Rise of the Guardians – He can see us de teasertrailer

Din pacate inca nu avem un video pentru personajul negativ Pitch (Jude Law) dar sa nu fim lacomi ;)) E destul si asa.

Postere

Alte imagini

Surse: 1, 2, 3

Era sa uit: premiera in Romania este pe 30 noimbrie.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back