Streaming “Lady Oscar” si alte clasice

Aflu zilele acestea ca Nozomi Entertainment a obtinut licenta pentru difuzarea seriei Rose of Versailles sau Lady Oscar cum este mai cunoscuta la noi.
De ce este importanta aceasta stire? In primul rand pentru ca anul viitor urmeaza ca seria sa fie scoasa pe DVD si in al doilea rand, si cel mai important de fapt, pentru ca in urma obtinerii licentei compania isi va folosi serviciul de streaming de pe Viki.com pentru difuzarea online a serialului incepand cu luna decembrie.

In aceeasi nota sa va mai spun ca Viki.com si-a deschis propriul canal de Youtube unde deja se pot urmari episoade din prima serie Astro Boy precum si alte creatii marca Osamu Tezuka.

In toata nebunia copyright-ului vestea ca serii vechi si iubite de catre fanii anime sunt difuzazate legal online nu poate decat sa ne bucure. Acum sa speram ca ele vor fi valabile in toate regiunile pentru ca am obsevat ca Romania de multe ori nu are acces la streaming-ul Viki :-S.

Tag-uri:

 • Magda

  Dar sunt o gramada de site-uri de streaming unde poti sa vezi sute de anime-uri,printre care si clasicele.
  Nu sunt chiar asa greu de gasit.

 • Kmeleon

  aici e vorba de streaming legal ;) site-urile despre care vorbesti tu (si pe care le cunoastem si noi) nu au licenta de difuzare si, daca una din companiile producatoare le reclama, pot sa dispara in orice moment.

 • Magda

  Ee si pana o sa se intample asta, o sa continui sa le folosesc ;)
  Am vazut oricum ca incep sa se imputineze.

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back