La Multi Ani, Saber Rider!!

Daca zilele trecute am aniversat unul dintre cei mai cunoscuti roboti, si anume Voltron, iata ca astazi aniversam una dintre cele mai apreciate serii ce a difuzata la noi in tara.. Da, asa cum vedeti in titlu astazi este ziua Saber Rider.

Acum 25 de ani Saber Rider and the Star Sheriffs avea premiera americana si asta marca inceputul unui fenomen ce avea sa cuprinda curand intreaga Europa (inclusiv Romania). Initial seria anime s-a numit Seijuushi Bismarck si a avut premiera in Japonia in anul 1984. Succesul a fost unul modest dar dupa ce drepturile au fost cumparate de catre compania World Events Productions si numele schimbat in cel pe care il cunoastem cu totii, lucrurile s-au schimbat radical.
Partea frumoasa a acestei serii este ca ea si-a castigat fani in randurile baietilor, bineinteles, (roboti, masini, alea-alea) dar si in randurile fetelor si asta datorita in principal lui Fireball , pilotul zurbagiu ce conduce Red Fury Racer/Turbo (daca nu recunoasteti asta fetelor, o sa va creasca nasucul precum lui Pinocchio ;)) ).

Acestea fiind spuse, sa-i uram La Multi Ani lui Saber Rider si sa ascultam intro-ul pe care toti il cunoastem foarte bine.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back