Secret Squirrel – Yellow Pinkie

Secret Squirrel este un clasic desen animat realizat de catre duo-ul Hanna si Barbera in 1965 ca parte a The Atom Ant/Secret Squirrel Show. Segmentul de jumatate de ora cu Secret Squirel includea 3 sectiuni: “Secret Squirrel,” “Squiddly Diddly” si “Winsome Witch.” Deoarece in anii 60 cele mai populare filme si seriale erau bazate pe povestiri cu agenti secreti iar James Bond era la putere, seria este o parodie care il are in centrul atentiei pe Agent 000. Vocea acestuia este data de nimeni altul decat Mel Blanc, cel care a dat viata multor personaje din desenele noastre preferate.

Image credit: Patrick Owsley

Micul noustru agent secret face parte din International Sneaky Service impreuna cu ajutorul sau Morocco Mole si raspunde direct in fata lui Double-Q. Cel mai de temut rival al sau este Yellow Pinkie, o parodie a personajului Auric Goldfinger din seria James Bond.

Image credit: Patrick Owsley

Seria originala contine 26 de episoade si a rulat intre 1965 si 1968. In 1993 au mai fost lansate 13 episoade in cadrul show-ului 2 Stupid Dogs si au fost intitulate Super Secret Secret Squirrel. Ambele serii au putut fi vazute in Romania, in anii 90, pe vechiul Cartoon Network urmand ca apoi sa fie mutate pe Boomerang.

Mai jos aveti episodul numarul 6 din seria originala care este dedicat in intregime rivalului de temut Yellow Pinkie.

Este Secret Squirrel unul dintre desenele animate ale copilariei voastre?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back