G.I. Joe: The Movie (1987)

Daca tot asteptam noul film G.I. Joe (care SPER din tot sufletul sa fie mai bun decat primul) mi-am zis ca poate doriti sa (re)vedeti primul film animat G.I. Joe realizat in 1987, in perioada de super popularitate a francizei.

Avand la baza seria originala de desene animate G.I. Joe: A Real American Hero si gama de jucarii realizata de catre Hasbro, G.I. Joe: The Movie a fost lansat imediat dupa filmul animat Transformers despre care vom vorbi in zilele urmatoare.

De data aceasta echipa G.I. Joe are un nou inamic de temut: un antic popor de oameni serpi denumiti Cobra-La. Acestia impreuna cu Serpentor (care se dovedeste a fi creatia lor) si oamenii sai incearca sa fure cea mai recenta arma G.I Joe denumita Broadcast Energy Transmitter (BET). In prima faza absucada din muntii Hymalaia esueaza si cele doua tabere malefice pierd batalia. Dar victoria este de scurta durata iar Cobra si Cobra-La, cu al sau lider Golobulus, aproape ca reusesc sa aduca umanitatea in pragul distrugerii.

Mai jos aveti filmul in intregime si credeti-ma ca merita vazut. Si daca sunteti fete si daca sunteti baieti acest clasic film al anilor 80 este un must pentru orice iubitor de desene animate.

Vizionare placuta si va asteptam cu impresii si comentarii.

WIKI
IMDB

Tag-uri:

  • L am vazut si ma asteptam mult mai mult de la el.

  • Ada

    Uneori este greu sa vezi cu ochii de 2012 desene animate din anii 80. Mi se intampla si mie uneori.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back