Stiri: Legends of The Guardians, Robocop, Testoasele Ninja

Robocop beneficiaza de un remake si campania de teasing a inceput cu un video “oficial” Omnicorp in care putem vedea o foarte mica portiune a noului costum al lui RC-2000/Robocop.

Lansarea filmului va avea loc pe 9 august 2013 iar Hugh Laurie (Dr. House) va juca rolul principal negativ, CEO-ul companiei OmniCorp. Gary Oldman, Samuel L. Jackson si Abbie Cornish fac si ei parte din distributie iar regia ii apartine lui José Padilha. Cititi AICI detalii despre desenele animate RoboCop din 1988.

Daca sunteti fani Batman sigur veti aprecia aceste action figures ultra realiste realizate de catre firma HotToys. Mai multe imagini AICI.

Noua serie de desene animate Teenage Mutant Ninja Turtles/Testoasele Ninja are in sfarsit o data a lansarii. Seria va avea premiera pe 19 septembrie 2012 pe canalul Nickelodeon. De abia asteptam!

Filmul Dreamworks Rise of the Guardians are parte de un nou trailer. Sincer nu stiu ce sa zic despre acest film. Nu ma da pe spate, inca, dar intotdeauna sunt pregatita sa fiu surprinsa. La o adica prefer sa am asteptari mai mici si sa fiu incantata decat sa am asteptari uriase si sa plec dezamagita, asa cum am patit de la Show White and the Huntsman.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back