Stiri: Dredd, Disney, Testoasele Ninja, Rise of the Guardians

Am revenit, in sfarsit, acasa dupa o saptamana super relaxa(n)ta la Timisoara si sunt gata sa incep aceasta saptamana in forta. Am multe noutati pentru voi asa ca hai sa-i dam drumul.

– A aparut primul trailer al mult asteptatului film (Judge) Dredd. Sunt sigura ca multi dintre voi ati vazut deja varianta din anii ’90 cu Sylvester Stalone care a primit critici majore asa ca sunt sigura ca si asteptarile voastre pentru noul film sunt la fel de mari ca si ale mele.

– Daca tot vorbim de trailere hai sa urmarim si cel pentru noua animatie Teenage Mutant Ninja Turtles care va avea premeira pe Nickelodeon intr-un viitor apropiat. desi nu avem inca o data clara a acestui serial, stim sigur ca el va fi lansat. Nu acelasi lucru se poate spune despre controversatul si mult discutatul proiect al lui Michael Bay care tocmai a fost amanat pe o perioada nedeterminata.

Urmariti trailerul AICI

DreamWorks Animation si Paramount Pictures tocmai au lansat primele afise pentru animatia Rise of the Guardians care va avea premiera pe 21 noiembrie 2012. Filmul este bazat pe seria de carti pentru copii The Guardians of Childhood, scrisa de catre William Joyce, si este povestea unui grup de gardieni Santa Claus/Mos Craciun (Alec Baldwin), Easter Bunny/Iepurasul de Paste (Hugh Jackman), The Sandman si Tooth Fairy/Zana Maseluta (Isla Fisher) care, impreuna cu Jack Frost (Chris Pine), lupta impotriva lui The Bogeyman/Bau Baul (Jude Law) care doreste sa aduca intunericul in lume prin distrugerea viselor si dorintelor copiilor.

– In cadrul show-ului Licensing Expo 2012 din Las Vegas tocmai ce au fost prezentate afise si unele materiale promotionale pentru o multime de filme de animatie care vor avea premiera in 2012,2013 si 2014. vededi imagini mai jos via Comingsoon.net. Filmele sunt: Despicable Me 2, The Smurfs 2, Cloudy 2, Revenge of the leftovers, Hotel Transylvania, Rio 2, Epic, Turbo, The croods si Mr Peabody & Sherman.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back