O noua animatie Disney: Wreck-It Ralph

Nu-i asa ca nu v-ati gandit niciodata ce gandesc si ce simt personajele din jocurile video? ;;)
Ei bine, Disney vrea sa ne arate lumea din spatele jocurilor video si a ales s-o faca prin prisma unui “bad guy”.
Wreck-it Ralph spune povestea lui Ralph, bineinteles, care este satul ca de treizeci de ani sa joace rolul baiatului rau si sa vada cum intotdeauna gloria se duce catre oponentul lui, Felix, asa ca decide sa devina erou si pleaca intr-o aventura in care vrea sa arate ca are toate atuurile pentru asta. Si abilitatile lui sunt puse la grele incercari prin aparitia unui inamic foarte puternic care ameninta sa distruga intreaga lume a jocurilor.
Filmul este programat sa apara pe 2 noiembrie si din ce vad in trailer pare ceva ce merita asteptat (sunt cel putin doua secvente care mi-au adus zambetul pe buze}. Voi ce ziceti?

Trailer

… si cateva imagini


Regia este asigurata de Rich Moore (The Simpsons, Futurama), iar John C. Reilly, Jack McBrayer, Sarah Silverman si Jane Lynch vor face vocile pentru personajele principale.
IMDb

Tag-uri:

  • Pingback: Trailer nou Wreck-It Ralph 2012 | Desenele Animate ale Copilariei :: Sandy Bell, Sailor Moon, Candy Candy, Lidia()

  • Kasi

    Presimt ca o sa fie fenomen. Personajele m-au cucerit din prima. Foarte incitant!

  • Cami

    Ralph este un erou adorabil. El se satura sa fie baiatul rau din jocul pentru ca este marginalizat si neapreciat. La aniversarea de 30 de ani a jocului, Ralph nici nu a fost invitat la petrecere si atunci s-a hotarat ca este timpul sa faca o schimbare. Cum toti baietii buni castiga o medalie, Ralph gaseste o cale de a castiga una insa aventura lui este mult mai ampla si intortocheata. Morala este ca nimic nu este ceea ce pare iar defectele pot deveni calitati. O animatie despre prietenie.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back