Hey There, It’s Yogi Bear!

La Multi Ani, copii mici si mari! :*


Cum putem sa sarbatorim 1 Iunie daca nu prin desene animate? Si m-am gandit ca foarte potrivit ar fi un personaj care mie imi era foarte drag pe vremea cand eram copila: Yogi Bear.

Hey There, It’s Yogi Bear! a fost produs in anul 1964 (cu premiera chiar in preajma zilei de 1 Iunie :->) si este primul film realizat pentru cinematograf de Hanna si Barbera. De asemenea este si primul film bazat pe o serie produsa pentru televeziune.

Asa cum se intampla in seria animata, Yogi este mereu pus pe furat mancarea turistilor care viziteaza Jellystone Park insa Ranger Smith este deja obisnuit cu tertipurile lui si ii impiedica aproape toate incercarile. Intr-o buna zi, Ranger Smith primeste un telefon de la o gradina zoologica care avea nevoie de un urs si decide sa-l trimita pe Yogi. Insa Yogi n-are de gand sa plece si convinge un alt urs sa plece in locul lui, bineinteles fara ca cineva sa stie, nici macar Boo Boo. Cindy Bear incearca sa-l gaseasca pe Yogi insa Boo Boo ii povesteste ca acesta fusese trimis la gradina zoologica asa ca ursoaica se decide sa mearga si ea acolo, asa ca atunci cand mancarea continua sa dispara din Jellystone Park, Cindy spune ca este vina ei si Ranger Smith o trimite si pe ea la zoo. Exact in momentul plecarii ei Boo Boo il vede pe Yogi si ii spune ce facuse Cindy. Cei doi merg la Ranger Smith numai ca sa afle ca Cindy nu fusese trimisa la aceeasi gradina zoologica la care ar fi trebuit sa ajunga Yogi. Intre timp afla si Cindy ca alta era destinatia ei si reuseste sa evadeze. Din pacate se rataceste si cade in mainile unui proprietar de circ.
Acum ramane in sarcina lui Yogi si Boo Boo s-o salveze pe Cindy si sa o readuca in Jellystone Park.

Vizionare placuta!Credite
Regie: Joseph Barbera, William Hanna
Producatori: William Hanna, Joseph Barbera
Scenariu: Warren Foster, William Hanna, Joseph Barbera
Muzica: Marty Paich, Ray Gilbert, Doug Goodwin
Studio: Hanna-Barbera Productions
Distribuit de: Columbia Pictures (original), Clubhouse Pictures (1986), Warner Bros. (1998-prezent)
Data premiera: 3 iunie 1964
Durata: 89 minute

Voci
Daws Butler … Yogi Bear
Don Messick … Boo Boo, Ranger Smith, Ranger Jones, Mugger
Julie Bennett … Cindy Bear
Mel Blanc … Grifter Chizzling
J. Pat O’Malley … Snively
Hal Smith … Corn Pone

IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back