Revista COMICS nr. 9 (mai 2012)

Lansata cu ocazia FreeComicBookDay 5 mai 2012), aceasta editie speciala, de doar 20 de pagini, a Revistei COMICS a fost distribuita gratuit in 3 locatii din Bucuresti – Libraria Engleza Anthony Frost, Carturesti Verona si Galeria Saint Ink si in Cluj, Iasi si Timisoara (in librariile Carturesti). Este al doilea an in care FreeComicBookDay se traduce in ZiuaBenzilorDesenateGratuite si deja se transforma intr-o traditie. In prima sambata a lunii mai, de dimineata pana seara se organizeaza expozitii si ateliere, librariile ofera reduceri si bineinteles, cititorii de benzi desenate primesc cate o revista gratuita!

La aceasta editie au contribuit Alexandru Ciubotariu, Cristinel Zaharie, Corneliu Dumitrache, Costin Patru, Dan Coltea, Flavius Patrascu, Florin Radu, Ionut Popescu, Matei Branea, Maria Surducan, Nicolae Negura, Octav Ungureanu, Virgil Susnea, Vlad Forsea. si Xenia Pamfil.

Evenimentul a fost facut posibil gratie partenerilor Revistei COMICS: MakeMeHappy.ro, MangaShop.ro, ComicBookCity.ro, Libraria Engleza Anthony Frost, Carturesti si Galeria Saint Ink.

Revista poate fi citita integral si gratuit pe www.revistacomics.ro

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back