Stiri: Tinker Bell, Brave, Naruto, Ben 10, Ciocanitoarea Woody

– O noua animatie Tinker Bell urmeaza sa fie lansata de catre Disney pe DVD si Blu Ray pe data de 10 octombrie 2012. Filmul se numeste “Tinker Bell Secret of The Wings” si ne-o prezinta pe Tinker Bell care se aventureaza in misterioasa padure Winter unde o cunoaste pe Periwinkle, o draguta zana a ghetii. Mai jos aveti afisul filmuluji si cateva imagini.

– Franciza Naruto urmeaza sa fie reinnoita cu un nou film, cel de al noualea. “Naruto the Movie: Road to Ninja” se lanseaza pe data de 28 iulie si este realizat de catre creatorul original al manga-ului Naruto, Masashi Kishimoto. Mai jos aveti teaser trailerul.

VIA

Disney/Pixar a lansat o mutime de afise pentru mult asteptatul film animat Brave. Mi se pare absolut incredibila realizarea! Uitati-va la detalii.


Mai multe imagini aici.

– Fanii Ciocanitoarei Woody vor fi in extaz la auzul acestei vesti: John Altschuler si Dave Krinsky (King of the Hill, Beavis and Butt-Head, Blades of Glory) au fost angajati pentru a scrie scenariul unui nou film animat cu Woody Woodpecker. Sincer as dori sa vad un film animat clasic si nu CGI, dar mai mult ca sigur se va merge in a doua directie. Ce ziceti de aceasta veste? Sunteti curiosi sa vedeti un nou film cu amuzanta ciocanitoare?

– Super populara serie de desene animate Ben 10 este posibil sa aiba parte de un film live action. Creatorii seriei si producatorii noului desen animat Ultimate Spider Man au declarat ca deja au avansat discutii cu Joel Silver (producator pentru filme precum Die Hard, Predator, Lethal Weapon, V For Vendetta, Matrix) asa ca proiectul pare serios si extrem de promitator. Nu sunt fana a seriei animate, dar cu siguranta voi merge la film daca se va lansa.

Tag-uri:

  • olga

    filmul de animattie la care s-a lucrat timp de 7 ani, marca Pixar si care are in centrul sau povestea unei printese scotiene, o tanara roscata si plina de curaj! Ne vedem la premiera pe 8 august la Sun Platza. Mai sunt 2 zile….

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back