Winnie the Pooh and Christmas Too

Cum vremea de afara nu inspira deloc apropierea Craciunului (cel putin in zona mea) ca sa intru in atmosfera nu am prea multe variante: colinde sau desene animate cu si despre Craciun. A doua varianta mi se pare mai atragatoare in momentul de fata :”>
Am ales pentru astazi un desen animat cu Winnie the Pooh care este listat in primele 10 Best Family Holiday Specials. Specialul acesta a fost difuzat pentru prima data in 1991 pe 14 decembrie si desi a fost pus pe suport video (VHS) in 1994 si 1997, el n-a ajuns sa aiba si un DVD propriu. Poate fi gasit insa pe DVD ca facand parte din A Very Merry Pooh Year.

Christopher Robin ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun in care ii cere cateva cadouri pentru el si prietenii lui dar Winnie este omis din lista. Cand afla asta, Winnie pleaca sa recupereze scrisoarea si reuseste s-o gaseasca inainte de a fi prea tarziu. Apoi, impreuna cu Tigger si Eeyore, merg la Rabbit sa o scrie din nou pentru a cere si pentru el un borcan de miere. Prietenii nostri incep sa se lacomeasca si sa ceara din ce in ce mai multe. Cand Winnie merge sa trimita scrisoarea in vant, asa cum facuse Christopher, vantul isi schimba directia si scrisoarea nu este trimisa unde trebuie, ajungand in schimb din nou la Winnie.
Ce va face simpaticul ursulet pentru ca prietenii lui sa-si primeasca cadourile? Urmariti filmuletul si veti afla :D

Credite
Regie: Jamie Mitchell
Producatori: Jamie Mitchell, Ken Kessel
Scenariu: Karl Geurs, Mark Zaslove
Muzica: Steve Nelson, Thomas Richard Sharp
Distribuit de: ABC, Walt Disney Pictures
Premiera: 14 decembrie 1991
Durata: 26 minute
Voci:
Jim Cummings
Paul Winchell
Ken Sansom
John Fiedler
Peter Cullen
Michael Gough
Edan Gross

IMDb

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back