Mickey’s Twice Upon a Christmas (2004)

Continuam seria de desene animate cu tematica Craciunului cu alt film Disney, lansat in 2004 si denumit “Mickey’s Twice Upon a Christmas“. Lansat direct pe DVD, acest film este o animatie 3D, formata din 5 parti si avandu-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Max, Donald Duck, Daisy Duck, Huey, Dewey and Louie si Scrooge McDuck.

Cele cinci parti sunt:
Belles on Ice: Minnie Mouse si Daisy Duck merg, impreuna cu iubitii lor, sa participe in cadrul uneo competitii de patinaj. Prietenia lor este insa pusa sub semnul intrebarii in momentul in care Daisy are impresia ca Minnie este mai iubita de catre public.
Christmas: Impossible: Huey, Dewey si Louie Duck pleaca, impreuna cu Donald si Daisy, sa sarbatoreasca Craciunul in casa lui Scrooge. Cei trei baieti se trezesc pe lista cea neagra a lui Santa asa ca se hotarasc sa plece la Polul Nord pentru a schimba acest lucru. Evident calatoria lor este presarata cu tot felul de intamplari amuzante.
Christmas Maximus: Max Goof se hotaraste sa o aduca pe Mona, prietena lui, acasa, de Craciun, pentru a-l cunoaste pe tatal sau, Goofy.
Donald’s Gift: Saracul Donald nu-si doreste decat o ceasca cu cacao calda si un Craciun linistit. Lucrurile insa nu se intampla chiar asa…
Mickey’s Dog-Gone Christmas: Saracul Pluto, neindemanatic ca intotdeauna, reuseste sa strice bradul de Craciun al lui Mickey si este trimis la cusca lui. De suparare se hotaraste sa fuga de acasa.

Voi ce povesti interesate si amuzante de Craciun aveti? Seamana una dintre ele cu cele din filmul de mai jos? Daca da, va asteptam cu ele pe pagina noastra de Facebook.

Mickey's twice upon a Christmas

Vezi mai multe video din animatie

Regizor: Matthew O’Callaghan
Producator: Pam Marsden, Al Shier
Scenariu: Chad Fiveash, Carole Holliday, Peggy Holmes, Bill Motz, Matthew O’Callaghan, Jim Peronto, James Patrick Stoteraux
Narator: Clive Revill
Voci: Wayne Allwine, Tony Anselmo, Bill Farmer, Russi Taylor, Tress MacNeille, Alan Young, Jason Marsden, Chuck McCann
Muzica: Stephen James Taylor, Jim Wise, James Horner
Data lansare: 9 noiembrie 2004
WIKI IMDB

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back