“PHINEAS ŞI FERB” – Lista Celebritati

Toată lumea îi îndrăgeşte pe “Phineas şi Ferb…şi Perry ornitorincul! Fanii înfocaţi “Phineas şi Ferb” au adus serialul de succes pe alte culmi, sub forma unui film de televiziune (care va avea premiera sâmbătă, 5 noiembrie, pe Disney Channel) şi toate lucrurile cu emblema Phineas şi Ferb sunt la mare căutare. Mai jos este o listă a participanţilor urmată de o listă a altor fani celebri “Phineas şi Ferb” care au participat la serial.

Barry Bostwick: Vocea Bunicului Clyde, bunicul lui Phineas, în câteva episoade.

Jane Carr: Vocea bunicii Fletcher, bunica lui Ferb, în câteva episoade.

Cedric Animatorul: Unul din cei mai populari invitaţi în talk-show-ul animat/de live-action, “Take Two with Phineas and Ferb,” Cedric îi oferă lui Buford, prietenul băieţilor, sfaturi despre cum se face stand-up comedy şi le arată lui Phineas şi Ferb câteva din mişcările lui grozave de dans.

Erik Estrada: Vocea lui Juan, o vedetă de telenovele în “The Great Indoors.” Şi-a înregistrat replicile în limba spaniol

Camille Grammer: Cei doi copii ai săi sunt mari fani ai serialului.

Tony Hawk: vedeta skateboarding-ului a fost invitat în “Take Two with Phineas and Ferb” (ei cred că are un nume frumos) unde a vorbit multe lucruri, de la skateboarding în spaţiu la ce piesă de mobilier şi-ar dori să fie (dacă Phineas şi Ferb ar construi o maşină care să îl transforme într-o piesă de mobilier). Fanii Disney Channel îl cunosc şi din rolul recent ca invitat în “So Random.”

John O’ Hurley: Vocea lui Roger Doofenshmirtz, fratele lui Dr. Doofenshmirtz, în câteva episoade. Roger este foarte invidiat de fratele său.

Chaka Khan: A cântat în duet cu Clay Aiken în episodul de o oră, “Vara îţi aparţine.” În acest episod, este solstiţiul de vară şi, fiind cea mai lungă zi a anului, fraţii vitregi Phineas şi Ferb se hotărăsc să călătorească în jurul lumii într-o singură zi. Dar nu toată lumea crede că vor putea reuşi ceea ce şi-au propus, ceea ce face ca aceştia să primească nişte cuvinte de încurajare, sub forma unui duet cu Clay Aiken şi Chaka Khan.

Ellen K: Ea, soţul său şi fiul lor în vârstă de 9 ani sunt mari fani ai serialului. Tricoul preferat al fiului ei este un tricou cu Phineas şi Ferb.

Lorenzo Lamas: Favoritul din Falcon Crest a înregistrat rolul unui personaj unic, “Meap” în “The Chronicles of Meap, Partea 1 & 2.” Are o “apariţie specială” ca el însuşi şi în film.

Cloris Leachman: Vedeta de televiziune a înregistrat rolul mamei lui Dr. Doofenshmirtz în episodul “Thaddeus şi Thor.” În acest episod, Dr. Doofenshmirtz este la o reuniune de familie unde încearcă să scape de turneul anual de kickball prin intermediul “Kick-inator”-ului. Dr. Doofenshmirtz se plânge des de copilăria sa.

Vicki Lewis: Vocea lui Lulu, o prezentatoare TV în episodul “Let’s Take A Quiz.”

Jane Leeves: Jane Leeves – Vedeta din “Frasier” a înregistrat mai multe voci printre care gazda programului de dans Nikki Stars în “Nerdy Dancin’,” Warrant Office Wanda în “The Day of the Living Gelatin!” şi Initials în “Elementary, My Dear Stacy.”

Lisa Ling: Vocea lui Tykera, un administrator de grădină botanică în “Misperceived Monotreme.” În acest episod, ornitorincul lui Tykera împiedică planul lui Dr. Doofenshmirtz de a-l ucide pe fratele său cu “Least Likely-inator.”

Adrienne Maloof: Cei trei băieţi ai săi sunt mari fani ai serialului.

Doris Roberts: Vocea vecinei lui Dr. Doofenshmirtz în filmul original de la Disney Channel. Acest rol este cel de-al doilea al ei la Disney Channel (primul a fost “Lizzie McGuire”).

Ariel Winter: Vedeta din “Modern Family” este vocea lui Gretchen care face parte din trupa incredibil de ingenioasă a Isabellei, Fireside Girl, în câteva episoade.

Noah Wyle: El şi familia sa sunt mari fani ai serialului.

Mai jos urmează o listă cu câteva celebrităţi care fac parte din “Phineas şi Ferb”:

Vedetele din “30 RockTina Fey, Maulik Pancholy şi Jack McBrayer au înregistrat vocile unor personaje cu apariţii speciale sau repetate în serial. Tina Fey a fost Annabella, o rudă îndepărtată a familiei Flynn-Fletcher în episodul, “Run, Candace, Run.” Atât Jack McBrayer cât şi Maulik Pancholy sunt vocile unor personaje cu apariţii repetate, Baljeet, un student străin şi, respectiv, Irving, un mare fan Phineas şi Ferb.

Ben Stiller şi soţia sa Christine Taylor au apariţii speciale în episodul “The Beak.” În acest episod, Ben Stiller interpretează un personaj foarte diabolic, iar Christine Taylor o interpretează pe soţia sâcâitoare a acestuia.

Kevin Smith, Seth MacFarlane – Ambii au avut o apariţie specială într-un episod tematic, “Nerds of a Feather,” unde Kevin Smith l-a interpretat pe Clive Addison, un guru al efectelor speciale, iar Seth MacFarlane a interpretat un director de televiziune luat ostatic pentru a i se prezenta o idee de program.

Michael J. Fox aduce un omagiu pentru Teen Werewolf fiind vocea Vârcolacului Michael într-un episod viitor, “The Curse of Candace.”

Anna Paquin este vocea unei fete obsedate de vampiri într-un episod viitor, “The Curse of Candace.”

Ray Liotta va avea un rol ca el însuşi într-un episod viitor, “What A Croc,” unde va prelua agenţia pentru Maiorul Monogram.

Michael Douglas (şi fiul său) vor avea un rol special într-un episod viitor, al cărui titlu nu este încă stabilit.

Christian Slater este vocea lui Paul, un furnizor, într-un episod viitor, “Delivery of Destiny.”

Joan Cusack (şi fiul său) au avut o apariţie specială în episodul “Last Train to Bustville.”

Jane Lynch este vocea mamei lui Jeremy, un personaj recurent.

Celebrul maestru bucătar Jamie Oliver a avut o apariţie specială ca el însuşi în episodul “Meatloaf Surprise,” unde este în juriul concursului local de chiftele. Evident, pune accentul pe mâncarea sănătoasă.

Regizorul şi coreograful Kenny Ortega a avut o apariţie specială ca el însuşi în episodul muzical, “Rollercoaster The Musical.”

Si Slash !!!!

foto

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back