Lazer Tag Academy (1986)

Se apropie weekendu asa ca m-am intors cu un serial al anilor 80, inspirat din seria de jucarii cu acelasi nume lansat de compania Worlds Of Wonder, in 1986. Jucariile a avut un succes urias si sunt inca produse astazi, dar nu acelasi lucru se poate spune despre seria animata care a avut doar 13 episoade. Produsa de catre Ruby-Spears Productions, Lazer Tag Academy incepe cu o lume din viitor cand un malefic Draxon Drear calatoreste in trecut 1000 de ani, in anii ’80, pentru a incerca sa cucereasca viitorul.

Jamie Jaren, campionul Lazer tag si posesorul laserului Starlyte, pleaca dupa el pentru a-l impiedica sa distruga viitorul. Armele purtate de ea, laserul si Starsensor, o ajuta pe Jamie sa castige turneele Lazer Tag, dar, in maini malefice, pot aduce multa distrugere, ele fiind capabile sa manipuleze materia, sa permita calatoria in timp etc. Aceste arme au fost create de Beth, una dintre stramoasele lui Jamie si una dintre tintele lui Draxon. Alaturi de Tom si Nicky, ea o ajuta pe Jamie sa protejeze prezentul ei si trecutul lui Draxon si al lui Jamie.

In 1986 au fost lansate si o serie de jucarii pistoale cu “laser”. Trebuie sa recunoastem ca in perioada aceea daca aveai un astfel de pistol cu “laser” erai cel mai tare copil din cartier! :)) Cornetele nu-i puteau face fata, nu-i asa?

Acestea fiind zise vrem sa va invitam sa va aduceti aminte de copilarie si de desenele animate ale copilariie prin intermediul primului episod al seriei Lazer Tag Academy. Vizionare placuta!

Pentru restul episoadelor intrati AICI.

Producatori: Joe Ruby, Ken Spears
Voci: Booker Bradshaw
Pat Fraley
Noelle Harling
Billy Jayne
Christina MacGregor
Tress MacNeille
Sid McCoy
Frank Welker
R.J. Williams
WIKI

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back