Interviu cu creatorii “Phineas si Ferb – a doua dimensiune”

Pentru ca nu mai e mult pana cand “Phineas si Ferb – a doua dimensiune” va fi difuzat pe Disney Channel, va oferim un interviu creatorii acestui film, Dan si Swampy. Enjoy !

Dan Prevenmire si Jeff “Swampy” Marsh – creatorii celebrei animatii Phineas si Ferb indragita de copiii din intreaga lume, ne-au raspuns celor mai mari curiozitati, chiar inainte de lansarea primului lung metraj cu acelasi nume.

Filmul Phineas si Ferb a 2a Dimensiune se va lansa la Disney Channel pe 5 noiembrie 2011, la 9:30.

1. Ce planuiesc cele doua personaje in noua serie din Phineas& Ferb?

Veti afla in film ca Perry Ornitorincul este de fapt agent secret. La inceput Phineas este suparat pe acesta din cauza ca Perry are mereu secrete, ducand o viata misterioasa. Dar ajung impreuna in a doua dimensiune, trec prin multe aventuri si astfel se imprietenesc cu adevarat.

2. Isi dezvaluie Perry secretul in film?

Nu o face in mod special, este cu totul intamplator. Veti vedea.

3. Ce inventii cool vor fi in noul film?

A 2-a dimensiune. Si multe echipamente care vor fi realizate in timpul verii.

4. Care este povestea celor baieti nazbatiosi, Phineas & Ferb? Cum v-a venit ideea?

Am vrut un spectacol despre imaginatie si inventivitate. Cei 2 frati isi doresc sa se distreze in fiecare zi. N-am vrut un show despre copii care se plictisesc, care fac rautati, suparandu-si parintii. Am vrut ceva educativ si distractiv in acelasi timp. Este o celebrare a inventivitatii copiilor.

5. Reuseste Candace sa ii dea de gol de data aceasta?

Scopul vietii ei este sa-si prinda fratii asupra faptului. Acest personaj are o dublura in a doua dimensiune, care spre deosebire de original duce o lupta pentru infrangerea rautaciosului Dr. Doofenshmirtz. Totul devine si mai interesant decat in cealalta serie.

6. De ce ati ales un ornitorinc ca animal de companie in serial? Este correct sa spun ca Perry este vedeta filmului?

Cu siguranta are un rol important. Nu prea are replici, nu vorbeste, dar e foarte important. E ornitorinc pentru ca… n-am mai vazut unul vreodata intr-o animatie si e un animal atat de bizar. Decat sa le dam baietilor o pisica sau un caine, ar fi fost prea obisnuit, le-am oferit un ornitorinc. Are cioc de rata, coada de castor…e foarte haios. Copiii l-au indragit imediat.

7. In copilarie, ati avut parte de aventuri? V-ati inspirat si pentru show din aceste aventuri?

Am fost amandoi foarte norocosi sa crestem in familii in care simtul aventurii si creativitatea au fost insuflate de catre parinti. Am avut tot sprijinul sa experimentam tot ce ne trecea prin minte construind diverse chestii in casa, in curte, casute de lemn…am avut tot suportul parintilor.

8. Care este personajul vostru preferat?
Dan: Probabil dr. Doofenshmirtz – personajul negativ, e atat de amuzant in tot ceea ce face.

Swampy: O combinatie intre Ferb si Perry- este un amestec de personalitati incredibil si amuzant, desi nici unul dintre ei nu au vreo replica. Nici unul nu vorbeste!

9. Vad ca va distrati foarte mult in timp ce munciti. Ce ati recomanda copiilor care vor sa lucreze in animatie? Cum te pregatesti pentru un astfel de job (in afara de scoala)?

Dan: As desena cat de des posibil si m-as uita la desene animate, cu atentie, cadru cu cadru, pentru a vedea detaliile. Mai ales cu tehnologia din ziua de astazi, la indemana tuturor, poti vedea absolut toate detaliile.

Swampy: Copiii de acum sunt privilegiati avand acces la atatea tehnologii, este mult mai usor acum. Trebuie doar sa vrei cu adevarat sa desenezi, sa exersezi la infinit si sa nu te lasi infrant de nereusitele de pe parcurs.

10. Cum pastrati contactul cu noile generatii de copii?

Prin internet! E uimitor cum functioneaza. Cand facem ceva nou pentru Phineas si Ferb, postam pe internet si avem reactii imediate. De la copii!

Nu uitati sa urmariti filmul Phineas si Ferb a 2a Dimensiune la Disney Channel, pe 5 noiembrie 2011, la 9:30.

Tag-uri:

  • Tori7V

    L-am vazut si e FENOMENAL!!!!Recunosc ca nu am asteptat premiera de la TV , deoarece totul suna mult prea interesant, asa ca l-am cautat pe net…si ce daca nu era in romana?!Tot a fost grozav!!!!!!Il ador!!:)

  • eeeeeeeeeeeeeeeeee super tare cred ca mam uitat de vreo zece ori la iel

  • nu ma plictisesc de iel

  • mihai

    filul este super mega tare si cum pot juca jocul?

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back