Mickey Mouse – Runaway Brain (1995)

Si uite ca a venit si toamna. Cu ale ei frunze aramii, vant rece si…Halloween! Stiu ca nu este o sarbatoarfe nationala si ca multi blameaza faptul ca noi am importat-o, dar este asa un bun prilej pentru a va arata niste desene animate cu aceasta tema inca nu avem cum sa o ignoram. ;;)

Vom incepe seria desenelor animate de Halloween cu un super premiat short realizat de catre Disney in 1995. Lung de doar 7 minute, Runaway Brain incepe cu un Mickey Mouse complet absorbit de un joc video, in genul Mortal Kombat, dar bazat pe Alba Ca Zapada si Cei 7 Pitici =)), uitand astfel de aniversarea lui cu Minnie Mouse. Pentru a o impaca el ii arata un ziar in care apare o reclama la mini golf. Din nefericire Minnie observa oferta pentru superbul Hawaii, oferta care costa doar…999,99$. Crezand ca Mickey a planuit deja o excursie in acele locuri magice, lui Minnie ii trece supararea si pleaca repede pentru a pregati totul pentru vacanta lor romantica. Vazand disperarea stapanului care nu are banii necesari pentru a plati aceasta excursie, Pluto ii arata pagina de anunturi unde se afla si anuntul lui Dr. Frankenollie, un nebun om de stinta. Ce urmeaza…vedeti mai jos.

Clipul a avut premiera odata cu lansarea filmului “A Kid in King Arthur’s Court” si este ultimul cu Mickey Mouse nominalizat la premiile Oscar. Personal il gasesc adorabil si cred ca este un extrem de hazliu inceput al seriei noastre de Halloween. Vom incerca sa prezentam atat teme clasice cu aceasta sarbatoare, dar si alte filme sau episoade in care tema mosntrilor si a groazei este prezenta. Asa ca fiti pregatiti pentru o luna infricosatoare!!! >:)

Regizor: Chris Bailey
Producator: Ron Tippe
Scenariu: Tim Hauser
Voci: Wayne Allwine, Russi Taylor, Bill Farmer, Jim Cummings, Kelsey Grammer
Muzica: John Debney
Animatie: Gary Dunn

WIKI

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back