Scurte: Happy Feet, Puss in Boots, Gundam

Intai trebuie sa-mi cer scuze oficial pentru lipsa de activitate din ultimele zile. Eram responsabila in weekend-ul trecut pentru Lady Oscar si filmul de duminica dar evenimente neprevazute m-au impiedicat sa scriu pe blog. Multumesc pentru intelegere.

# Prima stire este despre faimosul Motan Incaltat. De fapt stire este impropriu spus fiind vorba despre un nou viral. Cum insa niciodata nu ma satur de blanosul cu voce de Antonio Banderas :->, m-am gandit sa va arat si voua acest viral oferit de DreamWorks. Am mai spus-o si alta data dar nu strica sa repet: Puss in Boots va avea premiera in 4 noimbrie iar in Romania va sosi in 2 decembrie.

# Tot in luna noimbrie (si decembrie pentru Romania) va avea premiera si al doilea film Happy Feet in care multi dintre actorii ce si-au imprumutat vocile pentru primul film, castigator de Oscar, o vor face si de aceasta data: Elijah Wood (Mumble), Robin Williams, Elizabeth Daily, Brad Pitt, Matt Damon, Carlos Alazraqui. Pink o va inlocui pe Brittany Murphy in rolul Gloriei.

Mumble si Gloria au acum un fiu, pe Erik, dar acesta pare sa nu mosteneasca niciunul dintre talentele parintilor. Rusinat ca nu poate sa danseze, Erik fuge de acasa si-l intalneste pe Mighty Sven, un pinguin ce poate sa zboare, care devine noul model in viata al micutului. In acest timp lumea le este amenintata de mari pericole si intreaga suflare din Antarctica trebuie sa se uneasca pentru a le infrunta.

Haideti sa vedem cele doua clipuri aparute de curand :D

# Trecem la anime si la un segment mai mic intre cititorii nostri: cei iubitori de robot/mecha si Gundam.
Pentru sezonul anime de toamna este programata o nou serie din uriasa franciza Gundam ce va incepe pe 9 octombrie. Dupa mai bine de doi ani Sunrise revine cu Mobile Suit Gundam AGE. E foarte mult timp de cand nu m-am mai uitat la un anime (cu exceptia noului film Bleach) dar ma gandesc foarte serios sa-mi reiau vechiul obicei cu acesta ocazie. Nu ma astept ca noua serie sa se ridice la nivelul Seed sau 00 dar PV-ul arata destul de bine.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back