Minimax prezinta noi seriale animate!

Barbie în povestea sirenei
În luna septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00

În această aventură animată, Barbie se transformă în Merliah, o adolescentă din Malibu campioană la surfing. În aceste împrejurări, ea va afla un secret cutremurător, acela că în contact cu apa devine o sirenă. Merliah şi prietenul ei, delfinul Zuma, pornesc într-o aventură subacvatică pentru a o salva pe mama sa, regina oceanului. Cu ajutorul noilor săi prieteni, delfinii, Merliah trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a salva regatul din ocean, ocazie cu care va învăţa că ceea ce o face să fie atât de diferită este, de fapt, cea mai mare calitate a sa.

Camelot
Din 10 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la ora 17:00

Înainte de a muri, regale Gerlach îl roagă pe vrăjitorul Merlin să aibă grijă de micuţul Arthur şi să se asigure că atunci când acesta creşte, va deveni rege. Arthur îl cere lui Merlin permisiunea de a fi ucenicul său, însă Merlin îl asigură că destinul lui este altul. Atunci când Merlon o alege pe Cynthia să îi fie ucenic, Arthur se decide să plece în căutarea propriului destin, așa cum i-a fost prezis. Însă nu trece mult timp şi este prins de maleficul Sir Baldrick. Acesta din urmă îl aruncă într-o temniţă pentru a fi devorat de un dragon. Cynthya se foloseşte de viclenia şi de puterile sale magice şi îl eliberează pe Arthur în timp util pentru a ajunge la Stonehenge, unde trebuie să concureze alături de alți cavaleri. Acolo, cel care va reuşi să scoată sabia din piatră, va deveni rege. Arthur este încoronat după ce reușește cu ușurință să treacă de această încercare.

Curiosul George
În luna septembrie, maraton în fiecare weekend, de la ora 13:00

Povestea curiosului George este simplă dar foarte haioasă. George este o maimuţică africană, crescută de Omul cu Pălărie Galbenă. Aceasta a încercat din răsputeri să aibă grijă de George, dar întotdeauna au apărut complicaţii. Şi toate acestea deoarece naivitatea şi curiozitatea lui George îl bagă mereu în bucluc.

Degeţica
În luna septembrie, în fiecare duminică, de la ora 17:00

O văduvă simpatică şi singură îşi doreşte foarte mult un copilaş micuț pentru ziua sa de naştere. Dorinţa i se împlineşte când un vrăjitor îi dăruieşte o fetiţă minusculă, pe nume Degeţica. În urma unui complot, fata va fi răpită de o broască râioasă. Degeţica trece prin multe aventuri şi îşi face mulţi prieteni în drumul său printr-o mlaştină, reușind în cele din urmă să se întoarcă la mama sa adoptivă.

Eu, Eloise
Din 11 septembrie, în fiecare weekend

În elegantul hotel Plaza din New York trăieşte o fetiţă care are o viaţă demnă de invidiat pentru majoritatea copiilor, căci ea este prinţesa neoficială a hotelului. Fetiţa, înzestrată cu o imaginaţie bogată, este plină de energie, astfel încât nimeni nu se poate plictisi în compania sa. Pentru ea tot oraşul este un mare teren de joacă. Vrei să iei și tu parte la aventurile lui Eloise, într-un imens oraş animat?
Urmărește-ne la Minimax!

Micuţa uriaşă
Din 11 septembrie, zilnic

Emily este mereu tratată precum un copilaş. Atunci când părinţii ei hotărăsc să o trimită singură în vacanţa de vară, Emily este mai mult decât bucuroasă. Ea se grăbeşte să îşi împacheteze lucrurile într-un rucsac în formă de panda, pe care l-a botezat Kinoobi. Dar această fetiţă va avea parte de o mare surpriză: va ajunge într-o vale fermecată, unde pietrele se mişcă, algele strălucesc în întuneric şi unde Knoobi prinde viaţă şi începe să vorbească. Cel mai ciudat lucru de aici va fi mărimea lui Emily: ea are acum o înălţime de trei metri. În acest loc minunat, îl va întâlni pe Elmer, un băieţel cu care se împrieteneşte chiar dacă acesta are jumătate din înălţimea ei. De-a lungul vacanței de vară, Emily va explora toate minunile din această vale fermecată, plină de ţestoase sacre, de păsări unice şi de crabi giganţi.

Patrula Verde
Din 11 septembrie, zilnic

În această aventură animată, trei fraţi se înrolează într-o organizaţie ce militează pentru salvarea comorilor naturale ale pământului. Cei trei pornesc în aventuri minunate şi cutreieră junglele din Borneo, până ce ajung la Marele Canion pentru a proteja speciile aflate pe cale de dispariţie. Chiar dacă sunt tineri, ei pot salva lumea!

Poveste americană: Comoara din Manhattan
Din 11 septembrie

Fivel şi prietenul său, Tony Toponi, au găsit o hartă care, cred ei că îi îndrumă spre o comoară ascunsă, undeva în vechiul oraş New York. Cei doi descoperă trâind sub oraş un trib de şoareci nativi americani, care au fost azvârliţi acolo de prejudecăţile imigranţilor europeni. Fivel se împrieteneşte cu aceştia şi realizează că şi ei au de fapt aceleaşi drepturi să locuiască în America, precum toţi ceilaţi șoricei.

Maimu vede, Maimu face
Zilnic, în luna septembrie

Cu eroii adevăraţi şi personajele animate din Maimu vede, Maimu face, poţi deveni şi tu un mare maestru al imitaţiei! Fiecare episod ne prezintă câte un animal pe care îl putem imita şi cu care putem dansa şi cânta în jungla îndepărtată, în deşert sau chiar la Polul Nord!
Maimu vede, Maimu face nu poate fi urmărit stând liniştit într-un singur loc!
Imitaţia este nemaipomenit de amuzantă.
Atenţie! Acest ritm îi poate antrena şi pe adulţi!

www.minimaxro.tv

Tag-uri:

  • emil

    imi aduc aminte de un serial animat educativ care-i invata pe copii de ce s-a petrecut in toata istoria si de cum a evoluat gandirea omului si omenireae de-a lungul timpului: http://www.youtube.com/watch?v=7rkDuwhWWTA

    Asta desen interesant si educativ, ca sa ofer ca exemplu…altele foarte faine erau Willy Fog, Familia Trasnita, Dr. Bubo, Lolek si Bolek, Balanel si Miaunel (desene animate de la noi, polonezi si unguri). Imi e dor de veciul Minimax cand avea desene reusite…:(

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back