Desene animate noi la Minimax 15-21 august

Cel mai popular canal TV pentru copii, din Europa Central si de Est, MINIMAX si-a obisnuit micutii telespectatori cu cele mai frumoase si educative desene animate.
Saptamana viitoare, la Minimax vor lua startul noi serii din desenele preferate ale copiilor!

Repetaţi cu Noddy
Din 17 august
Noddy este un personaj popular în toate colţurile lumii. El a creat pentru copiii preşcolari un universul fascinant, în care îi ajută pe cei mici să descopere valorile societăţii. În aceste episoade, băieţelul de lemn învaţă cuvinte străine, fiind asistat de Whizz, robotul. Urmăriţi-i şi trăiţi bucuria de a învăţa!

Tărâmul uitat de timp VI: Secretul stâncii Saurus
Din 20 august
Într-un colţ îndepărtat al Marii Văi se află misterioasa Piatră Saurus. Gemenii Trei-Coarne, Dinah şi Sana fug de acasă în căutarea ei, însă cei care o pot aduce sunt Picioruş, Cera, Spike, Ducky şi Petrie. Ţinutul străvechi VI: Secretul Pietrei Saurus este o poveste fantastică, plină de cântece amuzante, de umor, aventură şi mister! Conform legendei, Piatra Saurus are rolul de a îndepărta ghinionul din Valea cea Mare. Dar o fi adevărat? Picioruş şi prietenii săi trebuie să străbată valea şi să-i înfrunte pe carnivorii periculoşi. În timpul acestei aventuri, micii dinozauri vor afla ce înseamnă schimbarea, acceptarea celuilalt şi responsabilitatea.

Tărâmul uitat de timp VII: Piatra focului rece
Din 21 august
Picioruş a fost martorul unui fenomen uluitor, a văzut “piatra de foc rece” cum a căzut de pe cer, noaptea, undeva în Munţii de Fum. Fiind unicul martor din Valea cea Mare care a asistat la acest eveniment, nimeni nu îl crede. Singurul care îl încurajează să o caute este Pterano, unchiul lui Petrie. Însă, mai târziu, micul dinozaur şi prietenii săi vor afla că Pterano are motive ascunse în a găsi această piatră, întrucât crede că ea are puteri miraculoase. În căutarea adevărului, eroii noştri preistorici se aventurează într-o lume îndepărtată, unde vor avea parte de o aventură mai palpitantă ca-n vise!

Alfred, ariciul detectiv
Din 17 august, zilnic
99 de peşti au dispărut fără urmă. Apar urme de paşi de fantomă. O casă este inundată. Un loc de joacă este sabotat. Ceva nu este în regulă! Nimeni nu îşi dă seama ce se întâmplă, cu excepţia lui Alfred Hedgehog, un arici-detectiv, în vârstă de nouă ani care are un nas ce simte misterul de la depărtare. Cu ajutorul prietenilor săi, Camile şi Milo, detectivul nostru investighează locul crimei şi caută indicii pentru a soluţiona misterele.

Holly Hobbie şi prietenii
Din 21 august, în fiecare weekend
Vă salut, copii! Mă numesc Holly Hobbie şi am zece ani. De obicei îmi petrec timpul cu fratele meu mai mic, Robby, cu căţelul şi cu prietenele mele, Carrie şi Amy.
Îmi plac glumele, aventurile, iar câteodată sunt şi designerul rochiilor mele… Sunt membra clubului Salut, Fetelor. Mă simt bine oriunde m-aș afla, dar locul meu preferat este chiar oraşul meu. Mătuşa, unchiul şi prietenii mei locuiesc cu toţii aici. A sosit timpul să ne faceţi o vizită, mie şi prietenilor mei!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back