“Blade” by Madhouse

In aceasta vara va avea premiera si ultima serie rezultata din colaborarea dintre Marvel si Madhouse, iar personajul principal este Blade, binecunoscutul vanator de vampiri.

Actiunea seriei se va desfasura in Asia (bineinteles) unde Blade face echipa Makoto si Noah Van Helsing in lupta impotriva maleficului Deacon Frost.
Cu siguranta aceasta serie nu va fi una pentru copii, dat fiind subiectul, dar pentru celelalte varste cred ca este o adaptare ce merita vazuta. Asa cum am mai spus, colaborarea dintre cele doua mari nume a mers din ce in ce mai bine cu fiecare serie creata si ma astept ca Blade sa fie cel putin la nivelul Wolverine si X-Men. Regizorul seriei este Mitsuyuki Masuhara si asta ma face foarte curioasa pentru ca Blade nu merge deloc pe genul seriilor pe care Masuhara le-a regizat pana acum: Chi’s Sweet Home si Kobato (doua serii absolut dragalase). Premiera 1 iulie.

Pareri? ;;)

Tag-uri:

  • Atat Blade cat si Wolverine nu m`au impresionat deloc. Da, animatia in sine e buna , net superioara celei din vest , dar “scriptul” a fost penibil.
    X-men a fost mai usor de digerat , iar IronMan chiar a fost decent.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back