The Looney Tunes Show episodul 1 (2011)

Va spuneam cum ceva vreme despre noua serie The Looney Tunes lansata de catre Warner Bros anul acesta. Show-ul este deja la al cincilea episod si se bucura de succes din partea publicului care nu a uitat nici acum farmecul lui Bugs Bunny sau a lui Daffy Duck.

Pentru ca stim ca iubiti aceste personaje ne-am decis sa incepem sa va prezentam toate episoadele acestui show pe masura ce apar. Azi aveti primul episod, urmand ca maine si in zilele ce urmeaza sa le postam pe celelalte. Vizionare placuta si o seara frumoasa va dorim!

The Looney Tunes Show episod 1 “Best Friends”

Tag-uri:

 • alex

  ce sa zic…cam slabut fata de seriile originale, din cate am vazut: Porky este excesiv de slab, Bugs Bunny este purpuriu si designurile personajelor cam lasa de dorit. De ce au facut cei de la Warner Bros aceste schimbari personajelor indragite si arhi-cunoscte in intreaga lume cand au produs acest serial de desene animate ? La ce s-au gandit oare ?

 • Ada

  Toti au impresia ca daca nu fac desenele intr-un asa zis stil modern nu o sa aiba succes. Si din punctul meu de verere gresesc pentru ca patina si acel stil “invechit” atrag oamenii catre aceste desene animate.

 • sabina

  /

Parteneri

 • AnimationMagazine.eu
 • Edge and Back