Tex Avery – The Car Of Tomorrow

Am promis deeemuult ca o sa mai despicam in 4 filmele lui Tex Avery, taticul animatiei marca MGM. O sa vorbim despre seriile Retro Future, sau “Tehnology of the Future” urmarind filmele : The Car of Tomorrow, The House of Tomorrow, The Farm of Tomorrow, and The TV of Tomorrow. Ce parere aveti ? S-a intamplat/construit ceva din cele “prezise” de Tex Avery ? Nu vom avea personaje, numai narator.


Tex Avery – The Car Of Tomorrow de Necopodalex

An aparitie: 1951
Studio: MGM
Regie: Tex Avery
Producator : Fred Quimby
Scenariul: Roy Williams, Rich Hogan

  • alex

    Mi se pare ca ceea ce face Avery nu este sa-si dea cu presupusul in ceea ce priveste tehnologia viitorului, ci mai degraba sa parodieze posibilitatile prin care tehnologia poate veni in sprijinul comoditatii si preferintelor omului modern…Din desenul animat “The Television of Tomorrow”, singura “prezicere” care s-a adeverit este cea a televizorului color pe care il are toata lumea acum :))

  • alex

    Acest desen mi-a trezit niste amintiri…Ce vremuri bune a prins Cartoon Network-ul…ce a fost si vai de mine ce a ajuns ! Dau acum pe CN (Cartoon Network nu mai e de mult) si vad prostiile submediocre numite Bakugan. Mi se pare doar mie, sau desenele animete din ziua de azi se prostesc pe zi ce trece. Bine ar fi daca s-ar (re)difuza aceste desene clasice marca MGM, Hanna-Barbera si Warner Bros. si Paramount Pictures pe Cartoon Network.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back