Papagalii au invadat salile de la Cinema City Cotroceni

Bucuresti, 11 aprilie 2011Cinema City, liderul pietei din Romania și cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrala si de Sud Est, impreuna cu Odeon Cineplex a organizat vizionarea de gala a celei mai asteptate animatii 3D a anului, RIO, dublat in limba romana. Vizionarea a avut loc la Cinema City Cotroceni, cu o saptamana inainte de lansarea oficiala in cinematografe.
Evenimentul s-a desfasurat in parteneriat cu TVR si emisiunea Televiziunea Copiilor. Invitatilor le-au fost pregatite mai multe surprize, printre care: o expozitie de papagali, prajituri speciale si activitati de colorat cu personajele din RIO.
Din public au facut parte echipa de peste 30 de copii a emisiunii Televiziunea copiilor, proiect coordonat de Titus Munteanu la TVR 1, dar si un numar mare de vedete, insotite de copii lor: Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii Perechea portivita de la TVR 1, cu fetita ei, Mara; Adriana Muraru, prezentatoarea Telejurnalului TVR 1, cu fiul ei, Luca; Monica Ghiurco, prezentator TVR; Sonia Ionescu, prezentator emisiunea in limba germana de la TVR, insotita de cei doi baieti ai ei; Codrin Nane – prezentator Televiziunea Copiilor, impreuna cu mamica lui, Daniela Nane; copiii lui Dan Bittman, dintre care cel mare, Alexandru, este prezentator si el la Televiziunea copiilor, impreuna cu Liliana Stefan; reporterul Ioana Turcescu, de la Televiziunea copiilor, impreuna cu tatal ei, Robert Turcescu; Claudiu Lucaci prezentator si realizator TVR 3, Ioana Dragan, TVR Cultural si fetita ei, Simona Balanescu, prezentatoare emisiunii Traieste sanatos, Antena 2, impreuna cu fiul ei Marc. Toti copiii au fost incantati de animatia RIO, au cantat si au dansat impreuna cu personajele si au fost fascinati de imaginile colorate si de cele mai reusite efecte 3D.
RIO, de la studiourile Blue Sky si Twentieth Century Fox Animation, este cel mai mare si mai ambitios film de animatie al studiourilor. E plin de anvergura si grandoare, plin de caracter, culoare, muzica, emotie si distractie si va avea premiera in Romania pe 15 aprilie 2011. Odeon Cineplex, distribuitorul filmului Rio în Romania, a mai lansat pe ecrane succesele de Box Office, care ocupa in prezent locurile 1 si 2 in topul tuturor filmelor lansate vreodata în Romania, Avatar si Ice Age 3.

Multiplexurile Cinema City ofera clientilor cele mai bune facilitati, cele mai moderne tehnologii si cea mai buna calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel international. Odata cu deschiderea Compania opereaza 98 de sali, care însumeaza peste 17700 de locuri, consolidandu-si pozitia de lider al pietei. La nivel national, Cinema City opereaza multiplexuri în Bucuresti, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Arad, Bacau, Baia Mare si Braila.

Comunicat de presa

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back