Serialul de Weekend: Printesa Sissi ep.5 si 6

Stiu ca suna ciudat titlul, dar, din nefericire, munca mea ma tine departe de acest minunat proiect al meu, de care imi este dor in fiecare zi. :( Din acest motiv nu am avut timp sa va pun, in ultimele 2 saptamani, serialul vostru de weekend cu printesa Sissi. Astazi insa am zis ca este cazul sa recuperam asa ca va invit sa vedeti episoadele lipsa din aventurile frumoasei printese Sissi.

Helena The Terrible

Caracterul rautacios si arogant al Helenei devine motiv de rasete iar Tommy si restul copiilor adora sa o imite, razand de toate gesturile ei exagerate. Helena se hotaraste sa se razbune pe copii si insceneaza furtul unui colier pe care il pune in carca micilor “infractori”. Dar ea nu este singura cu ganduri de razbunare… Si Contele Arkas are aceleasi ganduri si pune la cale un plan pentru a-l trimite la inchisoare pe Brauner. Oare se vor rezolva toate intr-un final?

Time to Say Goodbye

Frantz, Tommy si Sissi pleaca sa il ajute pe Karl care ii confrunta pe oamenii contelul care il ajutasera pe acesta sa il bage la inchisoare pe Hans Brauner. Cu toate acestea lucrurile merg bine si Frantz se pregateste sa ii dea lui Sissi un frumos inel. ;)) Planurile insa ii sunt distruse de catre mama sa, imparateasa Sofia.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back