Serial: Sailor Moon – episodul 50

“Usagi’s Crisis! The Tiara Doesn’t Work”

Ail si An cauta un nou mod de a fura energia oamenilor si dupa ce vad o reclama planuiesc sa se foloseasca de teatrul cu realitate virtuala.
In acest timp, Luna o duce pe Usagi la teatrul cu realitate virtuala, unde trebuiau sa se intalneasca si cu restul luptatoarelor Sailor, in ideea ca ar fi un foarte bun antrenament pentru ele. Doar ca Usagi este mai degraba cu gandul la Mamoru decat la antrenament si o cearta pe Luna pentru ca nu-i restaureaza amintirile. Mamoru apare si el acolo dar apare si An, care declara ca vrea sa-si petreaca ziua cu Mamoru, iar Usagi bineinteles ca nu vrea sa ramana cu nimic mai prejos. Cei trei vor intra in teatru, urmati de Ali in timp ce Ami, Makoto, Rei si Minako raman sa-si astepte randul la intrare.
Ail si An vor invoca Carian-ul Hell Ant si Usagi se transforma in Sailor Moon pentru a lupta cu el dar cand incearca sa-si foloseasca tiara aceasta se opreste la jumatatea drumului. Sailor Moon si Mamoru sunt atacati de monstru dar aparitia lui Moonlight Knight ii salveaza, lasand-o confuza pe Usagi, care pana atunci crezuse ca acesta era Mamoru. Luptatoarele Sailor apar si ele sa se alature luptei, tocmai la timp pentru ca Moonlight Knight se afla intr-o situatie dificila.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back