Serial: Sailor Moon – episoadele 58-59

Credeati ca nici azi n-avem Sailor Moon? Avem. Din nefericire nu mi-am programat timpul bine si abia acum am ajuns acasa. Scuze :”>
Cu cele doua episoade de azi se incheie Makaiju Arc, asta insemnand ca de saptamana viitoare incep episoadele care adapteaza manga.

“The Lovers’ Hearts Disagree! The Angry Makaiju”
Ail (Seijuurou) este hotarat sa-i castige inima lui Usagi, iar An (Natsumi) pe cea a lui Mamoru asa ca cei doi isi urmaresc obiectele de interes pentru a gasi o oportunitate. Intamplarea face ca cele doua “cupluri” sa se intalneasca si intre An si Ail se isca din nou o disputa. Makaiju pare a fi pe moarte asa ca cei doi trebuie sa-l alimenteze cat de repede cu energie altfel vietile lor sunt in prericol si pentru asta il invoca pe Cardian Yamandakka. Cardian-ul ataca un loc unde se tinea o piesa de teatru despre Sailor Moon si dispare inainte ca Sailor Senshi sa ajunga acolo, lasand printre victime pe Naru si Umino. A doua zi cei doi lipsesc si impreuna cu ei lipsesc si Natsumi si Seijuurou asa ca Usagi se decide sa-i viziteze pe cei doi “frati”. Prima vizita nu se desfasoara prea bine, din cauza lui Natsumi, dar cum Usagi nu se lasa cu una cu doua, isi incearca norocul si a doua zi. Si curioasa cum e, incearca sa intre in camera unde se afla Makaiju….

“True Love Awakens! The Makaiju’s Secret”
Lupta finala dintre luptatoarele Sailor si Makaiju e pe cale sa inceapa. Oare cum se va termina? Si cine este totusi Moonlight Knight? Si ce se va intampla cu Ail si An?
Toate raspunsurile vin in acest apisod. Enjoy!

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back