The Little Troll Prince – A Christmas Parable (1985)

E weekend si la noi, in Bucuresti, este soare, dar nu putem uita ca vine Craciunul iar spiritul sarbatorilor este foarte prezent in sufletele noastre asa ca va propunem astazi o noua animatie dedicata acestei minunate perioade si realizata de catre Hanna si Barbera in 1985.

The Little Troll Prince” este frumoasa si emotionanta poveste a lui Bu, un mic gnom, care a trait toata viata lui printre troli, fiind insusi printul lor. Troli, spre deosebire de oameni, nu stiu ce este aia dragoste, Dumnezeu si frumusetea Craciunului. Ei traiesc in munti, izolati, iar in lumea lor orice este frumos este rau si orice este bun este gresit. Bu este fiului regelui cu doua capete, Ulvik, care stapanea regatul trolilor din frumoasa si friguroasa Norvegie. In regatul sau haosul, nervii si certurile sunt la ordinea zilei, iar copii troli invata cum sa cauzeze cat mai multe probleme si dezordine. Bu insa este diferit. Desi timid el simte ca are curajul sa fie altfel.

Nu vreau sa va distrug acum placerea de a va uita la film asa ca va urez acum vizionare placuta si nu uitati sa va bucurati de aceasta minunata perioada!

Regizor: Ray Patterson
Scenariu: Clifford Campion, Shirley Hartman
Producatori: Berny Wolf, Ardon Albrecht
Voci: Danny Cooksey
Vincent Price
Jonathan Winters
Cloris Leachman
Don Knotts
Michael Bell
Laurie Faso
William Christopher
Ami Foster
B.J. Ward
Angella Kaye
Alvy Dorman
Neil Ross
Christina Lange

WIKI

Tag-uri:

  • Cristina

    Doamne, cat de mult mi-a placut desenul acesta. In fiecare an asteptam perioada sarbatorilor perntru a vedea desenele speciale de pe Cartoon Network (frumosul CN de odinioara). Micutul Bu m-a cucerit imediat. Frumoasa poveste, multumesc din suflet ca ati postat-o. De ati sti de cand o caut!!!
    P.S. Primul meu comment in acest blog, chiar daca va “spionez” de vreo luna :)

  • Ada

    Bine ai venit! Ma bucur ca iti place acest desen. Incercam de 3 ani deja sa adunam toate desenele speciale de Craciun si sa le postam in aceasta perioada a anului. O sa facem o lista completa cu tot ce am postat si in ceilalti ani. Vizionare placuta si daca mai ai ceva doleante asteptam sa ni le spui.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back