Stiri: Disney, Arthur Christmas

Hai sa mai vedem ce se intampla in lumea actuala a desenelor animate si a benzilor desenate. Avem pentru voi cateva stiri dragute si interesante.

Disney tocmai a celebrat atingerea unui numar impresionant de fani pe Facebook: 100 milioane! Wow! Asta da numar de fani. Voi va numarati printre ei? Acest numar a fost adunat cu ajutorul tuturor conturilor oficiale Disney, multe dintre ele fiind dedicate minunatelor personaje ale desenelor copilariei noastre. Yay for Disney!

disney-facebook

Sony Pictures lanseaza, impreuna cu regizorul animatiei “Mulan“, un nou film de Craciun, intitulat “Arthur Christmas“. Filmul o sa aiba premiera pe 23 noiembrie 2011 si prezinta lumea super tehnologizata a lui Mos Craciun care este ajutata de o multime de gadgeturi pentru a distribui cadourile copiilor. Un copil insa nu reuseste sa isi primeasca mult visatul cadou iar Arthur Claus, fiul lui Mos Craciun, se hotaraste sa faca ceva in aceasta privinta. Ce exact vom vedea anul viitor. Pana atunci avem un teaser si afisul filmului.

Arthur-Christmas-Poster

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back