Stiri: Cars 2, Muppets, Superman

Avem pentru voi o intreaga lista de stiri interesante, adunate din toate colturile animatiei si benzilor desenate, in ultimele zile. Sa incepem, zic!

– Animatia “Cars 2” beneficiaza de cateva personaje noi care vor adauga si mai multa savoare acestei povesti devenita deja clasica. Eu am adorat personajele initiale, dar nu am cum sa nu ma bucur si de cele noi mai ales pentru ca par extrem de amuzante. ;))

cars2-1

Finn McMissile – voce: Michael Caine

cars2-2

Grem si Acer – Voci: Joe Mantegna (Criminal Minds) si Peter Jacobson (House, M.D.)

cars2-3

Siddeley – voce: Jason Isaacs

cars2-4

Holly Shiftwell – voce: Emily Mortimer

cars2-5

– Noi informatii si imagini au aparut de pe platourile de filmare a noului film The Muppets. Emily Blunt si Ricky Gervais s-au alaturat distributiei, dar inca nu se stie care o sa fie rolurile lor. Pana la aflarea de noi informatii va las cateva imagini de pe platouri.

muppets1 muppets2 muppets3 muppets4 muppets5

– In februarie DC Comics si Warner Home Video lanseaza un nou film de animatie direct pe DVD. Este vorba de “All Star Superman“, un desen animat care are la baza seria de benzi desenate cu acelasi nume, realizata de catre Grant Morrison, Frank Quitely si Jamie Grant din 2005 pana in 2008. Filmul se anunta a fi un viitor mare succes datorita povestii incitante (Superman salveaza o ultima data Pamantul…) dar si datorita vocilor care dau viata personajelor:

James Denton (“Desperate Housewives”) – Superman
Christina Hendricks (“Mad Men”) – Lois Lane
Anthony LaPaglia (“Without A Trace”) – Lex Luthor
Ed Asner (“Up”) – Perry White
Frances Conroy (“Six Feet Under”) – Ma Kent
Matthew Gray Gubler (“Criminal Minds”) – Jimmy Olsen

De abia astept!

allstarsuperman

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back