Kokuriko-Zaka Kara – noua animatie Ghibli

Uf! Cat pe ce sa treaca ziua si iar sa nu apuc sa va spun despre noua animatie pe care Studio Ghibli planuieste sa ne-o ofere anul viitor.
Dupa ce anul acesta studioul lui Hayao Miyazaki ne-a adus superba productie Karigurashi no Arietty, pentru anul viitor ne propune filmul Kokuriko-Zaka Kara, care adapteaza manga cu acelasi nume creata de Chizuru Takahashi si Tetsurou Sayama.
Manga are doua volume doar si a fost publicata de editura Kodansha in revista Nakayoshi intre ianuarie 1980 si august 1980. Filmul va fi regizat de fiul lui Miyazaki, Goro Miyazaki (Tales from Earthsea) si va avea premiera in vara anului viitor.
Chiar daca nu va regiza filmul, Hayao Miazaki va lucra la scenariu impreuna cu Keiko Niwa (Tales from Earthsea), iar muzica va fi compusa de Satoshi Takebe.

Photobucket

Filmul va spune povestea lui Komatsuzaki Umi, o adolescenta care in lipsa mamei ei, mai mereu plecata, este nevoita sa administreze cabana pe care familia ei o detine undeva la malul marii dar si sa aiba grija de fratii mai mici. Actiunea se petrece in anul 1963 si urmareaste viata de zi cu zi a fetei, cu micile evenimente din viata de adolescent de care Umi are parte impreuna cu Kazama Shun, membru in clubul ce se ocupa de ziarul scolii si Mizunuma Shiro, presedintele consiliului elevilor.

Site-ul oficial al fimului a fost deja deschis asa ca speram sa avem cat de curand noutati.

Via

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back