Ice Age: The Meltdown

V-a adus Mosul darurile dorite? Ati petrecut bine? V-ati bucurat de primavaraticul decembrie? ;)) Merge un film acum? Eu zic ca da si daca tot am inceput cu seria de filme din franciza “Ice Age“, zic sa-l vedem pe al doilea.

Ice_Age_2_The_Meltdown_cover

Ice Age: The Meltdown a fost produs la patru ani distanta de primul, in anul 2006, tot de Blue Sky Studios pentru 20th Century Fox. Cu un buget sensibil mai mare fata de primul film, acesta nu s-a mai bucurat de acelasi rating ridicat din partea criticilor dar a avut incasari aproape duble, dovedind inca o data ca publicul este cel care hotaraste soarta unui film.
Personal, The Meltdown mi-a adus tot atata placere ca si celalalt, gasind in personajele principale aceeasi prospetime, acelasi umor de buna calitate si savurand aparitia perechii buclucase, oposumii Crash si Eddie, ca sa nu mai vorbesc de aparitiile delicioase ale lui Scrat – faza de final in care Scrat ajunge intr-un rai al ghidelor este … mortala ;))

Sa va mai zic ca filmul a fost regizat de Carlos Saldanha, care a fost co-regizor la primul film, iar muzica a fost compusa de John Powell. Cat despre poveste….daca nu o stiti deja, o veti afla urmarind filmul. Have fun! :D

Credite
Regie: Carlos Saldanha
Producatori: Lori Forte, Chris Wedge
Scenariu: Peter Gaulke, Gerry Swallow
Muzica: John Powell
Studio: Blue Sky Studios
Distribuit de: 20th Century Fox
Data premiera: 31 martie 2006
Durata: 91 minute

Voci
Ray Romano … Manny
John Leguizamo … Sid
Denis Leary … Diego
Chris Wedge … Scrat
Queen Latifah … Ellie
Seann William Scott … Crash
Josh Peck … Eddie
Will Arnett … Lone Gunslinger Vulture
Jay Leno … Fast Tony
Tom Fahn … Stu
Alex Sullivan … James
Alan Tudyk … Cholly

IMDb

Tag-uri:

  • blove

    de abia astept sa il vad si CRACIUN FERICIT1

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back