Stiri noi: Tintin si Sailor Moon

Vin azi cu doua stiri care circula de cateva zile pe net, dar despre care nu am apucat sa va scriem. Stim…stim….Rusinica. :”> Hai sa le discutam insa deoarece sunt extrem de interesante si sunt sigura ca destui dintre voi o sa fie foarte extaziati cand o sa afle ce le rezerva anul 2011.

– Au aparut primele imagini oficiale din filmul The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn de care va spuneam acum ceva vreme. Filmul este varianta 3D a faimoaselor benzi desenate franceze iar regia apartine lui Steven Spielberg. De abia astept trailerul!

2581o
45762z 45763

– Si acum vestea cea mare. :D Am fost rea…..stiu…am pus-o la coada, dar am zis ca e mai incitant asa. Ia ghiciti ce o sa primeasca cadou fanii Sailor Moon? ;;) O serie noua de manga-uri! Da, da. Ati citit bine. Reincepe seria Sailor Moon cu noi povestiri cu fetele voastre preferate. ce ziceti de asta? Nu-i asa ca este o veste minunata? Vestea cea buna a fost data in cadrul expozitiei Lucca Comics and Games care s-a tinut in Italia zilele trecute. In cadrul acestei expozitii au fost prezentate imagini din noua serie Sailor Moon si publisherul GP Publishing a spus ca este foarte posibil sa inceapa publicarea acestor noi povesti manga. Sa incepem sa visam zic! :X

Sailor-Moon

Sailor! Sailor! Sailor! Oare o sa refaca si seria anime? :D Astept cu nerabdare imaginile din aceasta noua serie manga.
VIA

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back