Space Stars – Teen Force (1981)

V-am povestit mai demult de doua dintre segmentele show-ului “Space Stars” care a rulat pe NBC, sambata dimineata, din 1981 pana in 1982. Space Ghost si The Herculoids sunt cele doua desene de care va spuneam si care sunt sus de tot in lista mea de desene animate favorite ale copilariei. Intregul show a fost conceput si realizat de catre inegalabilii Hanna si Barbera si, pe langa cele doua desene mentionate, mai existau inca doua segmente cu aceasi tema spatiala si fantastica.

teenforcelogo

Astazi discutam despre una dintre ele, “Teen Force“. Povestea este centrata in jurul a 3 tineri supereroi veniti dintr-un univers paralel prin misterioasa Black Hole X. Cei trei supereroi sunt:

Elektra – o frumoasa roscata care poseda abilitati telepatice, telekinetice si se poate teleporta.
Kid Comet – se poate deplasa cu viteza luminii si din acest motiv se poate deplasa si prin timp
Moleculad – asa cum ii este si numele el isi poate schimba structura moleculara reusind astfel sa se strecoare pe sub pietre sau sa se transforme in energie pura

elektra1 kidcomet molecule plutglax

Pe langa cei trei mai exista doua mici personaje, Astromites, pe nume Plutem si Glax, care sunt niste extraterestri care ii ajuta pe cei trei tineri sa lupte impotriva lui Uglor, un mutant tiranic care conduce planeta Uris, in galaxia Q-2. Acesta este la randul lui inzestrat cu multe puteri care ii permit sa infranga unele dintre puterile Elektrei sau chiar ale lui Space Ghost.

Space Stars intro

Seria numara doar 11 episoade pe care le puteti urmari pe FORUM-ul nostru unde gasiti multe alte suprize si multi fani ai desenelor animate si animeurilor. Mai jos va las in compania primului episod pentru a va creste putin apetitul pentru aceasta mica bijuterie a istoriei animatiei. Sper ca o sa va placa! Vizionare placuta.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back