Serata desene animate „DAfiesta pentru copii”

Stiu ca asteptati acest moment cu ardoare si uite ca el a venit! DeseneleCopilariei.com si Asociatia Studenteasca DAfi va aduc serata „DAfiesta pentru copii”! Avem un maraton de desene animate si animeuri pentru voi absolut senzational. Sailor Moon, Sandy Bell si muuuuuuuuuuuulte dintre desenele copilariei voastre se gasesc la noi. Sper din tot sufletul ca voi avea ocazia sa ajung sa cunosc si pe cat mai multi dintre cititorii nostri cu aceasta ocazie asa ca va astept cu drag pe data de 10 decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor, ca sa vizionati impreuna cu noi cele mai frumoase desene animate ale copilariei. Bucuria voastra o sa fie si bucuria altor copii, nu asa de norocosi ca si noi, care vor beneficia de banii adunati din vanzarea biletelor. Un bilet costa DOAR 5 lei asa ca sunt sigura ca nu o sa va deranjeze sa donati acesti bani.

Mai jos aveti afisul si daca doriti sa ne ajutati sa imprastiem vorba va rog sa imi dati un email la ada [la] adabdesign [punct] com ca sa va pun la dispozitie bannerele noastre si cat mai multe informatii.

afis-01final.

DAfi prezinta proiectul „DAfiesta pentru copii”

Asociatia Studenteasca DAfi a pus bazele unui proiect umanitar „DAfiesta pentru copii”, menit sa infrumuseteze sarbatorile copiilor cu probleme, daruindu-le fericire de sarbatori. Evenimentul consta intr-un maraton al desenelor animate care va avea loc pe data de 10 decembrie la Casa de Cultura a Studentilor.

„DAfiesta pentru copii” este un proiect umanitar, organizat de Asociatia Studenteasca DAfi, ce se va desfasura sub forma unui maraton de desene animate, intre orele 10:00 si 22:00, pe data de 10 decembrie. Dorind sa recreeze atmosfera copilariei, organizatorii au pregatit o serie de animatii cunoscute, precum „Familia Flinstone”, „Sailor Moon” , „Yogi Bear” si multe altele.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care isi amintesc cu nostalgie de vremurile copilariei, dar si celor care doresc sa imparta fericire de sarbatori, banii stransi urmand a fi donati copiilor cu probleme financiare de la Scoala Generala nr. 62, cu program afterschool social. DAfi doreste crearea unei traditii in realizarea evenimentului, datorita impactului social pozitiv, dar si pentru sensibilizarea societatii fata de cei aflati in nevoie.

„DAfiesta pentru copii” este organizat de asociatia studenteasca DaAfaceri (DAfi) in colaborare cu Desenele copilariei.com si Casa de Cultura a Studentilor.. Biletele sunt disponibile la pretul de 5 lei si pot fi procurate la intrarea in incinta evenimentului. Detalii pe: www.daafaceri.ro

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back