Jem and The Holograms sezonul 1 ep.13-14

Stiu ca am ratat un weekend si asta este numai vina mea. :”> Fiind plecata acasa, la Timisoara, nu am apucat sa impartasesc cu voi noile aventuri ale lui Jem and The Holograms. Revin insa in forta astazi cu doua noi super episoade ale acestui clasic desen animat. Vizionare placuta!

“The Music Awards, Part 1”

Se apropie premiile muzicale iar batalia dintre The Holograms si The Misfits devinbe apriga. Atat de apriga incat fetele noastre isi neglijeaza complet datoria fata de fetele din orfelinatul The Starlight House. Una dintre fete, Deidre, este foarte ranita de indiferenta lui Jem si a colegelor ei incat decide sa fuga in lume. Nedorind sa o lase singura, prietenele ei, Ba Nee si Krissie, o insotesc. Aceasta nu este singurul ghinion… Premiile muzicale sunt in aceasi seara cu balul de binefacere care ar putea ajuta orfelinatul iar Jerrica este pusa in pozitia de a alege ce este mai important pentru ea. Oare ce decizie o sa ia?

“The Music Awards, Part 2”

Jerrica si colegele ei continua cautarea celor 3 fete fugite care, in tot acest timp, sunt prinse in o multime de situatii neplacute. Reusesc intr-un final sa scape si sa ajunga la concertul de binefacere, dar The Misfits si colegii lor de rautati fac tot posibilul pentru a pune pe Jem and The Holograms in situatii nefavorabile. The Misfits reusesc sa castige premiul de Best Group, dar cea mai mare supriza o au in momentul in care se hotarasc sa rada de Jem si se duc la concertul de binefacere….

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back