CONCURS! Fii Micul Ecologist care Salvează Planeta!

Pentru ca astazi este ultima zi a concursului pentru invitatii la “Aventurile lui Sammy”, MediaPro Distribution s-a gandit sa ne mai incante cu un alt concurs care are ca tema o problema actuala si extrem de importanta pentru noi: salvarea planetei.

7seri_136x96mm

Sammy este foarte trist pentru ca oamenii distrug planeta. Vrea sa fie ajutat de copii să îi învețe pe toți să salveze Planeta. Micul Ecologist poate fi chiar copilul tău! Trimite-i povestea pe adresa clubhollywood@hmplx.ro.

Copiii vor creea o poveste frumoasă despre salvarea planetei sau despre cum ar trebui să ne purtăm cu animalele și cu natura, despre cum putem păstra planeta curată, despre cum ar trebui să avem grijă să nu consumăm toate resursele naturii.

Părintele va intra pe site-ul www.salvaticopiii.ro si/sau www.hmultiplex.ro și va înscrie povestea în concurs începând cu 9 noiembrie si până pe 29 noiembrie 2010.

În fiecare săptămână se va alege o poveste care va fi premiată cu cadouri de la Kidex si Smarttoys. De asemenea, povestea va fi citită de câștigător pe postul de radio pentru copii Itsy Bitsy și în cadrul târgului Kidex. Povestea va fi publicată pe site-ul Hollywood Multiplex si Salvați Copiii. La finalul concursului, pe langa cele 4 povesti alese deja, vom mai selecta si alti câştigători, care vor fi si ei premiati cu jucarii Smarttoys, broscute Sammy de plus si, bineînțeles, diploma de Mic Ecologist.

În România educația ecologică a lipsit și încă lipsește în instituțiile de învățământ. Prin acest concurs, ne-am propus să implicăm copiii în protejarea mediului înconjurător realizând că și ei pot contribui la reducerea poluarii. Implicarea părinților în educația copiiilor este puternic încurajată în acest concurs, demers permanent al Organizației Salvați Copiii.” a declarat Gabriela Alexandrescu, Presendinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back