Scurte: Yogi Bear, Mazinkaiser SKL, Tarzan, The Avengers, Tangled

Nu v-am mai adus de mult ceva stiri (nici ca ar fi fost prea multe ;)) ) asa ca o sa ma intorc putin in timp si va spun si ce e putin mai vechi. Acu’ sa ma hotarasc in ce ordine le pun: de la cele mai vechi la cele de azi sau viceversa. Neah, prea mare bataie de cap….random order it is :-“.

# Postere noi pentru filmul Yogi Bear.

BooBoo_poster Yogi Bear Film_poster YogiBear_poster

# Teaser trailer pentru seria anime Supernatural, adaptare a faimoasei serii live action. De cum l-am vazut prima data, gandul mi-a zburat catre Death Note. Nici nu e de mirare avand in vedere ca producator este Madhouse.

# Teaser trailer si pentru fimul The Avengers pe care il tot asteptam de ceva timp. Sa speram ca vom avea si un trailer cat de curand.

# Promo video pentru Mazinkaiser SKL, spinoff al seriei Mazinger Z.

# Studioul german Constantin Film se gandeste la o noua adaptare a povestii lui Tarzan scrisa de Edgar Rice Burroughs. Animatia va fi realizata 3D (deja devine plictisitoare moda asta) si cu audio in engleza. Ma intreb daca nu cumva franciza asta nu e prea obosita ca sa mai aduca ceva nou.

tarzan_bookcover

# Disney a postat pe Facebook o noua imagine din filmul “Tangled“. Imaginea il prezinta pe Flynn Rider si este denumita “You Comin’ Blondie?” . :))

tangled

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back