Pinocchio and the Emperor of the Night (1987)

Ma gandesc sa celebrez faptul ca afara incepe sa se racoreasca cu un film de animatie usor controversat “Pinocchio and the Emperor of the Night” din 1987. New World Pictures lanseaza acest ultim film de animatie marca Filmation ca un raspuns la celebrul film de animatie cu acelasi nume, realizat de catre Disney.

pinochio

Din nefericire filmul este un boxoffice flop, incasand doar 3,2 milioane $, el costand 8 milioane $ pentru a fi realizat. Nemultumirea generala a fost data de faptul ca asemanarile dintre acest film si cel realizat de catre Disney sunt mult prea mari. Atat personajele cat si actiunile lor au facut spectatorii sa nu se inghesuie la cinema. In plus de aceasta filmul este considerat ca fiind prea dark in unele momente cum ar fi momentul in care Pinocchio este transformat de catre Puppetino intr-o papusa iar. Acea secventa a determinat multi sa considere acest film ca nefiind bun pentru copii.

Stiu ca acum va ganditi de ce naiba va prezint acest film daca el a avut asa proaste review-uri. :)) Voi stiti ca eu sunt genul de om care acorda o sansa oricarui film de animatie mai ales daca are semnatura Filmation pe el. :D Asa ca hai sa dam toti o sansa acestui film si sa-l urmarim. Vizionare placuta!

Personaje: Pinocchio, Emperor of the Night, Geppetto, Fairy Godmother, Scalawag, Twinkle, Beatrice, Lt. Grumblebee, Gee Willikers, Igor, Puppetino.
Regizor: Hal Sutherland
Producator: Lou Scheimer
Scenariu: Robby London, Barry O’Brien, Dennis O’Flaherty
Muzica: Brian Banks, Barry Mann, Anthony Marinelli, Steve Tyrell

WIKI

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back