Sailor Disney – Mashup

Sandy mi-a trimis azi dimineata niste linkuri de pe Deviant Art. Din pacate nu le-am putut deschide… deoarece si pentru ca ma aflam in Preciziei, locul unde prestez cu drag si spor ceea ce se numeste serrrviciu… . Normal ca aveam banat siteul mai sus mentionat, asa ca mi-am trimis pe mail, sa vaza cu ochii mei strafulgeratori ce minune de poze aveam sa privesc.

Sailor as Disney Princess!!!. Am mai postat asta…. de fapt Sybelle a facut-o, our former editor. Si cum ziceam… iaca pozele !

Credit. Multumiri Sandy

Sailor Princess

Photobucket

Pareri ?

Tag-uri:

  • dracsor

    foarte funny. :)) totusi.. nu mi se pare ca Sailor Moon se intelege bine cu noua transformare :)) funny oricum

  • Merci mult. Pentru ca eu nu am avut rabdare sa astept sa apara tot serialul Sailor Moon pe Desenele Copilariei, aseara am termiat de vizionat ultimul episod. Din cauza desenului m-am apucat sa ma uit pe deviant art si de ceva vreme tot ma plimb prin pozele pe aceasta tema postate acolo. Daca mai gasesc ceva super tare, i’ll let u know…defapt am gasit un soi de arbore genealogic cu sailor moon postat de un autor care banuiesc ca nu doreste ca povestea sa fi luat vreodata sfarsit. Si sincer…oare 200 de episoade si cateva filme sunt de ajuns? Cred ca as fi vrut sa vad si eu cum evolueaza personajele/

    Pot sa fac o sugestie? Fontul de la Leave a reply este foarte mic. Abia daca vad ce scriu in casuta de comentarii.

  • Excellent website.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back