Chi’s sweet home (2008)

Ador pisicile! :D Am crescut cu ele si le-am iubit toata viata mea asa ca acest serial anime este exact pe sufletul meu. Realizat initial ca o serie manga, “Chi’s sweet home” este povestea unei pisicute gri-tarcata care porneste intr-o plimbare intr-o frumoasa si insorita zi, reusind sa se piarda de familia ei. :( Ea este gasita insa de un baietel, Youhei, si mama lui, care decid sa o adopte. Desi in complexul de apartamente unde locuiesc animalele nu sunt permise, noua familie a lui Chi se decide sa tina totusi mica pisica.

Initial singura dorinta a lui Chi era sa se intoarca la mama sa, dar dragostea si afectiunea noii familii il face sa se obisnuiasca cu noua sa “Sweet Home“. :D

43

Seria a fost produsa in 2008 de catre studioul Madhouse, regizor fiind Mitsuyuki Masuhara. Manga originala a fost creata de catre Konami Kanata si publicata in revista Weekly Morning (週刊モーニング Shūkan Mōningu) incepand cu 2004. Particularitatea acestui anime este faptul ca fiecare episod dureaza 3 minute, el reprezentand cate un capitol al serei manga. Puteti vedea mai jos primul episod, respectiv primul capitol.

Chi’s Sweet Home 1

Seria manga este ongoing asa ca puteti sa gasiti de citit capitolele atat de OneMaga cat si pe alte siteuri de specialitate.

WIKI ANN

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back