Recenzie: Toy Story 3

Sunt o fana declarata a animatiei…presupun ca stiti deja, ca altfel nu mai ajungeam sa scriu pe acest blog :) Si tocmai pentru ca imi plac desenele animate, nu am ratat avanpremiera filmului Toy Story 3, la invitatia Oxygen PR si Forum Film. Pentru ca a fost o zi plina … sa va povestesc cum s-a desfasurat:

…si am ajuns la Afi Palace… am localizat de unde imi procur biletul, apoi ma indrept spre locul de joaca unde se aflau deja cele 2 personaje Toy StoryWoody si Buzz. Ma intorc apoi la intrarea in Imax, ma vad cu fetele de la Oxygen PR ( multumim pentru invitatie). Privesc spre urna special amenajata pentru campania “O jucarie pentru un zambet” si ma bucur de numarul mare de jucarii stanse in urna, chiar daca numarul celor care deja ajunsesera la eveniment era restrans ( aham .. am ajuns super devreme)

Isi fac aparitia si cateva vedete care sustin aceasta campanie, printre care si Andreea Esca si familia ei, apoi vocile Ken si Barbie – Dragos Bucur si Dana Rogoz. Poze… discutii…. socializare si ajungem la evenimentul in sine – vizionarea Toy Story3 – Povestea Jucariilor.

In sala….Tereza, reprezentanta Oxygen PR spune cateva cuvinte despre campania “O jucarie pentru un zambet“. Apoi, personajele Woody si Buzz, venite de la Hollywood pentru acest eveniment, saluta publicul. Imediat dupa, Andreea Esca spune cateva cuvinte prin care isi arata sustinerea pentru aceasta campanie, subliniind ca “nu toti copiii sint norocosi si ca fiecare copil ar putea dona o jucarie celor din familii defavorizate”.

Filmul propriu zis:

Dupa mai bine de 10 ani de la ToyStory2, Disney/Pixar readuc in scena Povestea Jucariilor, numind acest nou film , simplu: Toy Story3

Si pentru ca trailerele au curs pe internet in ultima perioada si toata lumea le-a vazut, storyul este deja cunoscut:

Woody, Buzz si gasca de jucarii … dupa ani intregi de joaca cu “copilul” lor Andy , se afla in situatia in care trebuie sa accepte ca Andy a crescut si ca situatia lor in viata acestuia devina necunoscuta. Dupa indelungi peripetii in care ajung chiar si la gunoi, Woody si gasca se trezesc la gradinita Sunnyside Daycare. Desi la prima vedere totul pare fi un adevarat rai pentru ei, lucrurile nu sunt ce par a fi. Ajung intr-o camera cu copii mult prea mici pentru ei….si totul se transforma intr-un cosmar. E clar…. le trebuie un plan de evadare….

Desi are cam 2 ore, filmul nu a plictisit pe nimeni, din contra… mai mult de jumatate din sala a urmarit si genericul de sfarsit, incercand parca sa mai prinda ceva momente….si da…. copii erau bosumflati :”chiar s-a terminat?”

Ce va asteapta la Toy Story3 ?
O poveste nostalgica despre copilarie si importanta jucariilor in viata unui copil. O poveste plina de aventura, situatii comice ( Buzz – Spaniolul :)) ) dar si momente in care stai cu sufletul la gura – gen: scapa sa nu scapa….Un Ken si o Barbie adorabili, foarte stilati si foarte good looking. Super muzica si mult team work, o poveste cursiva…super personaje, si un 3D care chiar se simte.

M-am vazut la eveniment si cu Diana Stoleru si micuta Ioana, care este adorabila :)

Mergeti la Toy Stoy3 !!! Nu uitati sa aduceti o jucarie !

O jucarie pentru un zambet

Filmul de animatie Toy Story 3 va avea premiera oficială in România în data de 18 iunie, odată cu lansarea sa la nivel internațional. Toy Story 3 va rula în varianta subtitrată si dublată atât în salile de cinema 3D, cât și la IMAX Cinema City București.

ToyStory3:

Companie: Pixar
Regie: Lee Unkrich
Producatori: Darla K. Anderson, John Lasseter
Muzica: Randy Newman

Voci:

Tom Hanks – Woody
Tim Allen – Buzz Lightyear
Joan Cusack – Jessie

Ned Beatty – Lots-O’-Huggin’ Bear
Don Rickles – Mr. Potato Head
Michael Keaton – Ken
Wallace Shawn – Rex
John Ratzenberger – Hamm
Estelle Harris – Mrs. Potato Head
John Morris – Andy
Jodi Benson – Barbie
Emily Hahn – Bonnie
Laurie Metcalf – Andy’s Mom
Blake Clark – Slinky Dog
Teddy Newton – Chatter Telephone
Bud Luckey – Chuckles the Clown
Beatrice Miller – Molly
Javier Fernandez-Peña – Spanish Buzz
Timothy Dalton – Mr. Pricklepants
Lori Alan – Bonnie’s Mom
Kristen Schaal – Trixie
Jeff Garlin – Buttercup
Bonnie Hunt – Dolly
John Cygan – witch[5]
Jeff Pidgeon – Squeeze Toy Aliens
Whoopi Goldberg – Stretch
Jack Angel – Chunk
R. Lee Ermey – Sarge
Jan Rabson – Sparks

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back