Looney Tunes reboot si altele

Eeeeei, se pare ca o parte din nemultumirile publicului ajung totusi unde trebuie….sau cel putin asa sper. Zic asta pentru ca tocmai am citit o stire conform careia Cartoon Network va lansa o noua versiune a clasicelor Looney Tunes produse de Warner Bros. How great is that?! :X

new_looney_tunes

Personajele din cele peste 1000 de desene animate care au facut viata frumoasa pentru milioane de copii, revin pe micul ecran intr-un nou concept si fiecare episod se va intinde pe durata a 30 de minute. In The Looney Toons Show Bugs si Daffy vor locui in suburbii alaturi de tot felul de vecini ;)), sub titlul Merrie Melodies vom avea clipuri cu melodii noi cantate de personaje, iar Road Runner si Coyote vor avea parte de tratament CG.

Si daca tot suntem la capitolul Cartoon Network, aceasta noutate si cea anuntata inainte cu privire la seria Young Justice League, nu sunt singurele surprize pe care canalul le pregateste. O sa mai fie inca o premiera de la Warner Bros. care s-a hotarat sa animeze celebra revista MAD, apoi marile evenimente sportive sau si cei mai buni sportivi vor primi votul publicului intr-un show numit Cartoon Network’s Hall of Game. Show-ul este produs de IMG Media si este primul de acest gen, incluzand tot felul de surprize si momente vesele si avand parte de prezenta unor nume foarte cunoscute din lumea artistica si nu numai.
Daca vreti sa aflati care sunt si celelalte show-uri anuntate de CN, va invit sa cititi aici.

Acum eu am o curiozitate: aceste noutati vor ajunge si pe CN-ul romanesc in acelasi timp cu cel american? Voi ce credeti?

Tag-uri:

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back