The Ant and the Aardvark

Ratacea prin mintea mea un personaj albastru si nu stiam de unde sa-l iau si unde sa-l pun. Nu. Nu este vorba de vreun strumf, daca asta credeati, ci este vorba despre Aardvark.
Personajul a iesit din studioul DePatie-Freleng Enterprises, pentru United Artists, in anul 1969, intr-un show de 17 episoade ce s-a numit The Ant and the Aardvark care, odata cu includerea lui in The Pink Panther Show, a devenit foarte apreciat.

the_ant_and_the_aardvark

Scenariul serialului este foarte simplu, Aardvark incearca la nesfarsit sa prinda o furnica rosie pe nume Charlie. Din cand in cand, in peisaj mai apare cate un personaj secundar dar, asemeni unor seriale mult mai celebre (Tom si Jerry, Sylvester si Tweety) in general episoadele se invart in jurul celor doi.
Vocile celor doi sunt facute de John Byner, un actor vestit pentru impersonarile sale, si de aceea Charlie are vocea lui Dean Martin, iar Aardvark are vocea lui James Mason.

Credite
Producatori: David H. DePatie, Friz Freleng
Regie: Friz Freleng
Scenariu: John W. Dunn
Animatie: Warren Batchelder, Manny Gould, Manny Perez, Don Williams, Art Leonardi
Muzica: Doug Goodwin
Distribuit de : United Artists
Numar episoade: 17 x ~7 minute
Prima aparitie: 5 martie 1969

BCDB

*Nota: aardvark este un mamifer originar din Africa, fiind singura specie din ordinul Tubulidentata care mai traieste in lume. Se hraneste aproape in exclusivitate cu furnici si termite. Pentru mai multe detalii consultati Enciclopedia ;)

Tag-uri:

  • intellect

    Cyril Sneer din “Ratonii” era un aadvark dintr-asta.
    Din Enciclopedia Desenelor Animate. :)

  • Kmeleon

    asa este. de fapt mai sunt si alte desene animate in care apare animalul asta. am ramas chiar surprinsa cand am descoperit.

Parteneri

  • AnimationMagazine.eu
  • Edge and Back